Godina 2012 je na globalnom planu godina broja 4. Po numerologiji postoji više tumačenja samog broja 4. Po nekim numerolozima, četvorka se smatra negativnim brojem, koji donosi mnoga otežanja, na raznim segmentima života. Obično četvorka se vezuje za planete Uran i Saturn, koje simboluzuju želju za savršentsvom, moći, uspesima na poslovnom planu, ali uz puno rada i odricanja. Na emotivnom planu, broj 4 simbolizuje teške karmičke veze, koje počinju strasno, a zatim vrlo brzo krenu svadje, problemi, zatvaranje u iskazivanju emocija, često i do trajnih prekida. Što se zdravlja tiče, 4- ka se vezuje za probleme koštanog sistema, zatim zubima, glavom, varirajućim pritiskom, obično gornjim. Kada se osoba nadje u ličnoj godini broja 4 prinudjena je da se bori sa izazovima koje ova godina nosi, kao što su: problemi u poslu, na radnom mestu, sukobi sa nadredjenima, neočekivani finansijski gubici, a samim tim i osećaj da ništa ne ide od ruke; na ljubavnom planu svadje, prekidi, ali i nagli dolazak novih osoba; što se tiče zdravlja sasvim logično da su prisutni problemi, posebno sa koštanim sistemom, psihom, unutrašnjim organima i standardnim hroničnim bolestima.

Naravno, ovo se ne odnosi na sve vas, pa kako biste na adekvatan nacin mogli da saznate sta vas čeka tokom ovoga meseca, najpre je potrebno da izračunate vaš bioritmički broj. Evo kako izgleda postupak:
-zbir dana i meseca vašeg rodjenja svedete na prosti broj
npr. 20. 02. 1978.
20+2 = 22= 4
Broj 1:
Posao- Očekuju vas značajna dešavanja, najčešće promena radnog mesta, a možda i unapredjenje. Oni, koji nisu zaposleni mogu očekivati dobijanje radnog mesta. Takodje, postepeno poboljšanje finansijske situacije, kroz priliv sitnih dobitaka. Ako ste planirali da počnete još neki dodatni posao, pravo je vreme za to. Inače ko u svom kodu ima naglašen broj 5 obično u životu ima dvostruke izvore prihoda.
Ljubav- Što se emotivnog plana tiče, 5-ca donosi promene, a u zavisnosti od ostalih pokazetelja one mogu biti pozitivne ili negativne. Ako ste razmišljali o raskidu stavićete tačku na postojeću vezu, a ukoliko ste u dobroj vezi, možete očekivati lepu komunikaciju. Ukoliko niste u vezi nadajte se novom lepom poznanstvu, koje moze da preraste u ozbiljnu emotivnu vezu.
Zdravlje- Povedite računa o zdravlju, posebno: srce, krvotok, varirajući pritisak i ostali kardiovaskularni problemi, zatim organi za disanje, alergije i problemi u donjem lumbalnom delu.
Broj 2:
Posao- Kod mnogih će doći do značajnih promena na polju posla, značajnih finansijskih dobitaka, kao i mogućnost iznenadne poslovne prilike.
Ljubav- Mnogi od vas ući će u ozbiljnu emotivnu vezu, a sklopiće se i dosta brakova.
Zdravlje- Mogući su problemi sa reproduktivnim organima, očima, žlezdama sa unutrašnjim lučenjem, kao i hormonima, zatim urinarnim sistemom- bubrezi, bešika, mokraćni kanali,...
Broj 3:
Posao- Možete očekivati iznenadne probleme, ogovaranja, podmetanja, ukoliko ste na rukovodećem položaju ili javna ličnost vrlo lako može doći do napada od strane onih, kojima ste već dugo trn u oku. Neki od vas, odlučiće se na otkaz, a neki će ga i dobiti. Nikako ne pokrećite privatni posao, sve do kraja godine.
Ljubav- Što se emotivnog plana tiče, može doći do iznenadnih problema u komunikaciji, svadja, neočekivanih prekida, prevara i preljuba.
Zdravlje- Povedite računa o zdravlju, jer se mogu javiti neočekivani problemi, posebno kod vas ne vodite dovoljno računa o svom zdravlju.
Broj 4:
Posao- Nalazite se u mesecu broja 8, koji se vezuje za uticaj planeta Saturn i Mars, što znači princip- setve i žetve. U zavisnosti od toga, koliko ste uložili truda i zalaganja u ovom mesecu će vam stići zaslužena nagrada u vidu materijalnog, unapredjenja, a u slučaju da niste bili baš revnosni po pitanju poslovnih obaveza ili se bavite ilegalnim poslovima, sada vas sve može stići.
Ljubav: Što se tiče emotivnog plana, većina vas ne može puno toga da očekuje. Osim, vraćanja na priču iz prošlosti, ili prolaznu vezu, avanturu.
Zdravlje- Obratite pažnju na probleme sa koštanim sistemom, variranje gornjeg pritiska. Takodje, ako imate problema sa migrenom i glavoboljama, oni su apsolutno mogući, sekundarno problemi sa zubima.
Broj 5:
Posao: Ako ste planirali neki novi posao, sačekajte sledeću godinu. Dakle, samo napravite planove. Moj savet vam je da nikako ne počinjete novi posao. Oni, koji su predano radili mogu očekivati nagradu u vidu većeg novca. 9- ka se vezuje za putovanja i boravke u inostranstvu, pa ukoliko pomenuto imate u planu, obavezno iskoristite. Nezaposleni mogu da se zadovolje samo privremenim poslom.
Ljubav- Ništa značajno, eventualno prolazna veza, koja ne vodi ničemu ozbiljnom. Ukoliko ste nezadovoljni svojim brakom ili vezom, i razmišljate o raskidu, iako znam da je teško ipak pokušajte da sad stavite tačku, kako biste mirni ušli u naredni mesec novog početka.
Zdravlje- Moući problemi sa bubrezima, respiratornim sistemom ( sinusi, grlo, pluća, alergijska oboljenja, astma,..), ramena, ruke, šake i zglobovi. Vodite računa ako imate izrasline, tumore, mladeže,...
Broj 6:
Posao- Možete očekivati značajne stvari na polju posla, nove početke, kao i mogućnost ostvarenja svega što želite. Nezaposleni će sigurno dobiti posao, a ako imate privatni biznis ili ga planirate, uspeh je pre vama.
Ljubav: Godina i mesec broja 1 uglavnom ne donosi ništa značajno na emotivnom planu, osim eventualnih prekida, usloveljenih problemima, koje ste imali.
Zdravlje: Obratite pažnju na reproduktivne organe, urinarni sistem, alergiju kože, žučnu kesu, pankreas, povišeni šećer u krvi, sekundarno problemi sa organima za disanje, na alergijskoj bazi.
Broj 7:
Posao- Povoljno za one koji se bave finansijama, ekonomijom, trgovinom, ali i javnim poslovima. Povedite računa, jer mogući su iznenadni finansijski gubici.
Ljubav- Mnogi će ući u novu, neretko sudbinsku vezu, a oni koji su već u vezi mogu očekivati iznenadni preokret na bolje, u svakom smislu. Neki će i ući u brak, a pripadnice lepšeg pola mogu biti obradovane lepim vestima o trudnoći. Idealno za začeće.
Zdravlje: Promenljivo. Mogući problemi sa naglim skokovima krvnog pritiska, bolovi u kolenima, listovima,...
Broj 8:
Posao: Mogućnost minornog napretka, uz veliki trud, u većini slučajeva može se činiti da ste previše uložili truda, a za uzvrat dobili jako malo.
Ljubav: Prolazna veza, a ukoliko ste u vezi izbegavajte sukobe i svadje.
Zdravlje: Mogući problemi sa koštanim sistemom, posebno u predelu kukova, kolena, sa imunim sistemom. Uradite obavezno alanizu krvne slike.
Broj 9:
Posao: Ne započinjite ništa novo, ostanite tu gde jeste. Nikakva značajna dešavanja vas ne očekuju. Jedino je dobro i to odlično ukoliko radite sa nekretninama.
Ljubav: Možete uči u kratkotrajnu vezu, nešto malo ozbiljnije od avanture, a ukoliko ste u vezi ili braku vodite računa o komunikaciji, jer su moguće nagle svadje i prekidi.
Zdravlje: Vodite računa, jer može dovesti do aktivacije svih ranijih, hroničnih problema.

Pogledajte Vaš horoskop za 2012. godinu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Elvira // 02 септембар, 2011  

    ja sam se skroz pronasla u broju 5. kad mi stoji neko nov

Постави коментар