Sve je jasno kao dan! Bliskost Nataše Bekvalac i Ćazima Osmanija, albanskog biznismena poznatijeg kao Feliks, dobila je još jednu foto-potvrdu, a pevačica je ekskluzivno za „Alo!“ izjavila da nema razloga za brigu kada je reč o njenoj novoj ljubavi i njoj.
Popularnu novosadsku plavušu zatekli smo ispred restorana nakon večere s prijateljima, a na pitanja o njenoj novoj vezi s albanskim biznismenom, odgovorila je najpre da mi, predstavnici sedme sile, bolje znamo od nje same.
- Vi bolje znate od mene kada je reč o Ćazimu i meni - nervozno je odgovorila Bekvalčeva, a kako mi nismo odustajali, pa smo je zamolili da nam kaže nešto više odnosu s novim, 20 godina starijim izabranikom, Nata nam je naglasila da nemamo razloga za brigu.
- Ne brinite se, ne brinite se... - izjavila je Bekvalčeva za naš list, a potom sela u automobil i odvezla se u nepoznatom pravcu.
Podsećanja radi, vest o vezi panonske barbike i albanskog biznismena u medijima se pojavila pre dve nedelje, a kako se tada pisalo, Nata i Feliks su se upoznali na koncertu Dejvida Gete u Hrvatskoj. Posle upoznavanja, na insistiranje Ćazima Osmanija, Bekvalčeva je boravila i na njegovoj jahti „Megalodon“, gde su nedavno i uslikani tokom ispijanja jutarnje kafe. Nakon tih fotografija portal „Svet“ obajvio je novu na kojoj je Bekvalčeva u Feliksovom zagrljaju u noćnom klubu nakon koje smo joj takođe zatražili komentar, ali ona nije odgovorila na poruku do zaključenja ovog broja.

Feliks kažnjavan u Nemačkoj!
Kako piše nemački portal „Abendblat“, Ćazim Osmani je u Hamburg došao iz rodne Đakovice na Kosovu sa samo jednom kesom stvari i zaposlio se kao pomoćnk vozača prehrambene robe. Međutim, nakon što se obogatio sa braćom Baskimom i Burimom, izjavio je da je materijalnu dobit, koja je procenjena na više desetina miliona evra, stekao kockanjem zbog čega je dobio nadimak Feliks (srećković prim.aut). Iako je Ćazim, izvršio brojna krivična dela u Nemčkoj, osuđivan je retko, i to uglavnom za lažna svedočenja, a kažnjavan je isključivo novčano. Koliko je poznato oženjen je izvesnom Petritom i sa njom ima četvoro dece, dok, navodno, još petoro ima iz vanbračnih zajednica.

Bivša Dačina i bivši Natin zajedno!
Dok Danilo Ikodnović samuje, a Nataša Bekvalac uživa sa albanskim kontroverznim bisnimenom Ćazimom Osmanijem, njihovi bivši partneri „ukrštaju koplja“! Naime, Novim Sadom kruže priče da su doskorašnja Dačina devojka Tanja Vračarić i doskorašnji Natin dečko Ljuba Jovanović počeli romansu!
Ovu sumnju dodatno podgreva, to jest potvrđuje fotografija koju je juče objavio nedeljnik „Puls“, a na kojoj zgodna 34-godišnja plavuša i jednako zgodni 28-godišnji rukometaš uživaju u zajedničkim trenucima koje su proveli na splavu „Kristal“ u vojvođanskoj prestonici. Atraktivni par ćaskao je i smejao se, naravno uz piće, pa su odavali utisak da među njima ima nešto više od drugarstva...
A da ova priča dobije još jednu dimenziju sapunice, pobrinuo se glavom i bradom Vlada Mandić, koji je upoznao Tanju i Ljubu! Šta je tu sapunasto, možda se pitate? Pa osim što je svojevremeno, dok je bio u vezi sa njenom sestrom Kristinom Bekvalac, spojio Natašu sa Dačom, što je kasnije rezultiralo brakom bivše „šećerleme“ i „delfina“, Vlada je u toku njihovog natezanja oko razvoda kumovao i pevačicinom poznanstvu sa Ljubom! Jeste zapetljano, ali ne i neobično, pošto je Vlada drug i sa Dačom i sa Ljubom, pa se nedavno sa obojicom našao u kafani nekadašnjeg zlatnog vaterpoliste, i to neposredno nakon što su Nataša i Ljuba raskinuli! S obzirom na to da mu je ovo treće provodadžisanje u ovoj „ciljnoj grupi“, nadamo se da će biti berićetno, jer nestalna Nata, koja trenutno veći deo vremena bivstvuje na Osmanijevoj jahti, napokon nije deo Mandićeve ljubavne „koncepcije“...
U želji da dobijemo komentar na ovu priču, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom i Ljubom, ali u tome nismo uspeli. Neka, bitno je da se ljudi lepo slažu. I ukrštaju!

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар