Sudbina voditelja emisije „Fajront republikaZorana Kesića sada je u rukama Željka Mitrovića, bar tako on tvrdi! Nakon što je „Alo!“ pre nekoliko meseci objavio da Kesić neće više biti deo tima TVPrva“, što je on tada odlučno demantovao, na kraju se ipak ispostavilo da smo imali pravu informaciju!
- To je greška. Imate informaciju koju ja nemam. Poslednje nedelje juna svake godine odjavljujemo emisiju i idemo na raspust jer je kraj sezone i u septembru se vraćamo - rekao je tada voditelj za „Alo“. Međutim, kada smo utvrdili da „Fajront republike“ nema u novoj jesenjoj šemi „Prve“, ponovo smo kontaktirali s Kesićem radi objašnjenja.
- Nemam pojma što me nema. Bavim se bitnijim stvarima - bilo je prvo što je Zoran izustio, a na naše insistiranje da je pre dva meseca tvrdio da ostaje u svojoj matičnoj kući, a sada nije tako siguran, Kesić je dao sledeći odgovor: - Prelazim na „Pink“! Zvao me je Željko Mitrović da vodim „Sve za ljubav“, je l‘ možete to da objavite? - rekao je voditelj u svom maniru. Da li će se stvarno pojaviti kao partner Katarine Šišmanović u pomenutoj emisiji pokazaće vreme… Mi mu više ne verujemo. S druge strane, u pres službi „Prve“ su diplomatski prokomentarisali izostanak Kesića iz nove programske šeme. - „Prva“ je predstavila dosta novih programskih sadržaja, ali to nije sve. Naša televizija uvek ima iznenađenje za gledaoce - rekla nam je Slađana Paunović, portparol te televizije.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар