Pogledajte Vaš dnevni horoskop. Šta Vas danas očekuje? Kako su Vam zvezde danas naklonjene? Saznajte odmah!



Izaberite Vaš horoskopski znak u padajućem meniju iznad i pogledajte Vaš dnevni horoskop.

BIK
Otkrivate razlicite nepravilnosti koje postoje u zajednickom poslovanju i delujete suvise strogo u drustvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji ce Vam doneti vidljive rezultate. Polako pocinju da Vas iritiraju neciji stavovi i impulsivno ponasanje. Partner ima neku pogresnu predstavu o zajednickim planovima, objasnite sto bolje svoje namere.rnSugestija: Preterana zabrinutost lose utice na Vasu koncentraciju.

BLIZANCI
Pokusavate da ostavite veliki utisak na okolinu i zato u teatralnom stilu izlazete svoje poslovne ideje. Ipak, ne moze sve biti po Vasoj meri ili ukusu. Zarad postovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno resenje. Skloni ste preteranim izlivima emocija, kontrolisite svoje impulse pre nego sto povredite necija osecanja. Bolje je da na vreme zaustavite mogucu raspravu.rnSugestija: Budite pazljiviji nego obicno, izbegavajte razlicite vidove preterivanja.

RAK
Novi poslovni dogadjaji vise raduju Vas nego Vasu okolinu. U prilog Vam ide saznanje, da se nalazite u sjajnoj prilici da uticete na osnovni tok poslovnih pregovora. Upotrebite svoju prednost u odnosu na potencijalne konkurente. Na zalost prati Vas pomalo los ljubavni dijalog i nesporazum. Partner Vam cesto prigovara, da Vam nedostaju ubedljiva objasnjenja na neka jednostavna pitanja.rnSugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

LAV
Nove poslovne okolnosti podsticu Vase latentno nezadovoljstvo. Postoji osoba koja svojim mozda neprofesionalnim ponasanjem stvara dodatne probleme, jer licne interese resava mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde u ovom trenutku ne predstavlja i Vas primarni cilj. Pokusavate da proniknete u necije skrivene namere. Partner deluje suvise odsutno i ne obazire se previse na Vase zahteve.rnSugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

DEVICA
Osvojili ste neciju naklonost, ali uvidjate da su Vam potrebni i dodatni uslovi kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve. Losa komunikacija medju saradnicima, uzrokuje ceste promene u poslovnim odnosima. Pokazite da imate pozitivne namere, nemojte dozvoliti da se izmedju Vas i voljene osobe stvaraju novi »emotivni zidovi« koji Vas nepotrebno udaljavajaju. Dobra volja ukazuje na resenje.rnSugestija: Prijace Vam boravak u prirodi ili relaksacija.

VAGA
Ukoliko Vam je stalo da resite razlicite nepravilnosti u poslovnim odnosima, upotrebite svoju prakticnu pamet i licno iskustvo. Vazno je da se pravilno distrancirate od nekih saradnika koji imaju sumnjive namere ili negativan uticaj na Vase ponasanje. U odnosu sa voljenom osobom, nemojte smisljati lazne izgovore koji Vas nepotrebno udaljavaju od zajednickih planova. Ispravite gresku.rnSugestija: Potrudite se da ulepsate svoje raspolozenje.

ŠKORPIJA
Vase ideje zvuce dobro, ali okolina kao da nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugaciji model ponasanja. Uspesni rezultati podrazumevaju zajednicko poverenje i dugorocniju saradnju. Brinete zbog nekih ljubavnih dilema, imate los predosecaj u vezi jedne bliske osobe. Delujete nepoverljivo i oprezno. Neki nagovestaj moze biti potpuno pogresno shvacen.rnSugestija: Nema potrebe da se opterecujete nekim »teskim mislima«.

STRELAC
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o mogucim posledicama. Korisne informacije treba da Vam omoguce odredjene povlastice ili da Vas priblize uspesnim rezultatima. Suvise ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugaciji pristup i sve posmatra umerenije ili sa odredjene emotivne distance.rnSugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previse zamaraju, opustite se.

JARAC
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i trazite efikasnije resenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugacije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokusavate da se zastitite od necije reakcije. U osnovi strahujete od novog emotivnog razocarenja, ali to ne zelite i da priznate.rnSugestija: Potrebna Vam je necija iskrena podrska i razumevanje, opustite se.

VODOLIJA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, ocekuju Vas uspesni rezultati. Dobro razmislite, kome ili cemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi neznosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Partner se zagonetno osmehuje i sa nepoverenjem osluskuje Vasu pricu, svakako morate biti ubedljiviji.rnSugestija: Potrebno Vam je necije blisko drustvo, kao podsticaj za dobro raspolozenje.

RIBE
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u nekim novim poslovno-finansijskim situacijama. Vazno je da osmislite razlicite kombinacije u poslovnom izrazavanju i da sledite svoju intuciju. Delujete suvise uznemireno u susretu sa bliskom osobom. Vasa cudljivost u raspolozenju ponekad predstavlja veliku zagonetku za voljenu osobu, tako da objasnjenja sama po sebi nece biti dovoljna. rnSugestija: Polozaj Meseca dodatno utice na Vasu psihicku uznemirenost.

OVAN
Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno Vam je da imate pocetnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na srecu, okolina podrzava Vase ideje. U ljubavnom zivotu postoje neka suptilnija pravila, fascinirajte svog partnera neobicnim idejama ili velikom emotivnom paznjom. Ucite od onih koji su plemeniti.rnSugestija: Vazno je da pravilno kanalisete svoju kreativnu energiju.





























Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 07 јул, 2012  

    nista nije tacno u mom horoskopu

Постави коментар