Postoji li nešto kao "pravilo ponašanja" među devojkama koje se druže? Sva prijateljstva su različita, ali da li pod nekim okolnostima može biti prihvatljivo da uđete u vezu sa bivšim vaše drugarice?


Dakle, da li je u redu da se viđate sa bivšim dečkom vaše drugarice?

Ne. Nikada, za tako nešto nema opravdanja. Osim možda... ako se ne zaljubite toliko da ne možete da zamislite život u kojem vas dvoje niste zajedno. U tom slučaju nalazite se na "klizavom" terenu, i verovatno ćete morati da donesete odluku koja će biti bolna šta god da uradite. Ako budete birali između prijateljstva i ljubavi, boleće vas šta god da izgubite. U svakom slučaju spremite se da otvoreno razgovarate sa drugaricom. Možda se u nekom trenutku, ako budete imali mnogo sreće, ispostavi da ona može da pređe preko toga. Ali, nemojte računati previše na to, mnogo je veća verovatnoća da će sa vašim prijateljstvom biti gotovo onog trenutka kad počnete da se viđate sa njenim bivšim dečkom, naročito ako ga je ona zaista volela.

A ako je u pitanju muškarac sa kojim je davno, davno izašla nekoliko puta?

Ni u ovom slučaju nemojte preduzimati ništa dok ne razgovarate sa njom. A onda porazgovarajte još jednom, čak i ako ona prvi put kaže da je sve ok. Ako ostane pri tome, onda joj zaista ne smeta, ali imajte u vidu da će situacija verovatno biti malo neobična u početku, tako da će vam svima biti potrebno neko vreme da se naviknete.

Šta vi mislite, da li je bivši vaše drugarice "zabranjena zona"?

Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар