POGLEDAJTE VAŠ HOROSKOP ZA 2015 GODINU.

Pogledajte kakav Vas horoskop za narednu godinu očekuje. Šta Vam kažu zvezde? Hoćete li imati sreće u ljubavi? Kako će Vam napredovati posao?

Godisnji horoskop za 2015 godinu
KLIKNITE NA VAŠ ASTRO HOROSKOPSKI ZNAK:
Ovan horoskop za 2015    /    Bik horoskop 2015    /    Blizanci horoskop za 2015
Rak horoskop 2015    /     Lav horoskop 2015    /    Devica horoskop 2015
Vaga horoskop za 2015    /    Škorpija horoskop 2015    /    Strelac horoskop za 2015
Jarac horoskop 2015    /    Vodolija horoskop za 2015    /    Ribe horoskop 2015

OVAN (21.3.- 20.4.2015.) ARIES

Vaš horoskop za 2015. godinu je veoma uzbudljiv. Prema zvezdama, iako su se svi u horoskopskom znaku Ovna  dosta borili na raznim poljima, ipak vaš godišnji horoskop pokazuje da će u 2015. godini biti dosta napredka i da se sve prethodne godine duge borbe konačno isplate. Veoma važna godina za napredak u karijeri tj. na poslovnom planu, kao i po pitanju prihoda i pozitivne unutrašnje motivacije. Prema Jin i Jangu svakako da se od Ovna očekuje nešto više rada na sebi u područjima koja su van balansa.

Posao i novac
I ako 2015. godina je prosperitetna godina za vas, nemojte još početi sa trošenjem novca. Zasluženi rad će se ove godine itekako isplatiti za vas! Većina vaših pretpodnih ideja, projekata i poslovnih inicijativa će baš ove godine uroditi plodom. Vaš horoskop za 2015. kaže da ćete već u prvoj polovini godine iskusiti uspeh, pa zato od početka godine pucajte visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna 2015., sa velikom dozom izvesnosti se može reći da većina vaših zamisli zvuči odlično i da ih treba realizovati ove godine.

Ljubav, porodični i društveni život
Kada je u pitanju vaš porodični i intimni odnosi biti zategnuti u prvom delu godine. Vodite računa da isti ne izmaknu kontroli. Dajte sve od sebe da prebrodite bilo kakve nesuglasice sa partnerom ili u porodici uopšte. Ukoliko želite stabilnu 2015. godinu moraćete razgovarati o svim problemima otvoreno. Ne odugovlačite sa rešavanjem problema, jer postoji mogućnost da izmaknu kontroli. Ukoliko dobro prebrodite prvi deo godine postoji velika šansa da ostatak godine bude jako stabilan i bez ikakvih potresa na planu porodice i u vezi sa partnerom.

Zdravlje
Horoskop za 2015. za Ovna izgleda sjajno. Imaćete odlično zdravlje ove godine. Potrudite se da što više vežbate kako vaše telo, tako i um i srce. Pokušajte da se hranite zdravije nego do sada i obezbedite dovoljno sna. Idealna godina da se oprobate u nekom sportu o kome već duže vremena razmišljate. Usmerite energiju na sport i zdravlje. Brinite o svom telu kako biste sebi obezbedili što lepši život.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

BIK (22.4.- 21.5.) - TAURUS

Osobina koje krase Bika, kao što su strpljivost i tvrdoglavost, će mu uvek pomoći da pregura sve teške periode u životu. Godišnji horoskop za Bika za 2015. godinu nesumnjivo ukazuje da biti uspona i padova koje će pregurati zahvaljujući gore pomonutim osobinama. Tokom prvog dela godine ćete morati da pokažete borbenost kada je u pitanju posao i novac, dok će zdravstveni problemi izazvati konfuziju dokom većeg dela godine. Ono što vaš treba obradovati jeste da ćete po pitanju ljubavi i intime biti na vrhuncu i da ćete imati veliku podršku tokom cele godine. Izazovi koji su pred vama će vas ponovo ojačati i te ćete sve više napredovati što svakako vodi ka pozitivnom ishodu.

Posao i novac
Kada je horoskop za 2015. godinu za Bika u pitanju, najveći neprijatelj na poslu ćete biti sami sebi.  Preterana briga zbog ekonomske krize u svetu vas neće nigde dovesti. Potrebno je da se skoncentrišete na ono što su vaši kvaliteti i da verujete u sebe kako biste dali vaš maksimum i tako što bolje uradili posao. Ukoliko osećate nedostatak određenih veština 2015. za Bika je idealna godina za lični razvoj. I ako vam može delovati čudno, no od januara do maja je period koji je potrebno najviše da iskoristite kako biste ostvarili uspeh.

Ljubav, porodični i društveni život
Izvesno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i vama dragih osoba. Horoskop za 2015. za Bika nedvosmisleno pokazuje da je ovo jedna od vaših najboljih godina u kojoj će romantika biti na vrhuncu. Vaši odnosi sa partnerom će ići uzlaznom putanjom zbog dobre komunikacije, poverenja i otvorenosti koju gajite. Ništa manje ni poverenje koje imate jedno prema drugom nije manje važno u vašoj stabilnoj vezi. Ukoliko ste tek ušli u vezu ne srljajte odmah u intimu pre nego što upoznate vašeg partnera. U vašem okruženju imate veliki broj prijatelja, a očekujte i nova poznanstva u martu i julu.

Zdravlje
Kada je Bik u pitanju retko se javljaju problemi koje  teško rešava. Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i po istrajnosti. Ovu svoju osobinu iskoristite u 2015. godini ukoliko bude bilo kakvih zdravstvenih izazova.  I ako ćete morati da se odreknete nekih nezdravih navika u ovoj godini.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) - GEMINI

Horoskopski znak Blizanci karakteriše često menjanje mišljenja što ove godine neće biti preveliki problem iz prostog razloga što neće biti većih promena u vašem životu. Osim manjih napada na vašu karijeru, ništa značajnije neće uzdrmati vašu finansijsku situaciju. Što se ljubavi tiče, sve će  biti na prilično zadovoljavajućem nivou i neće biti značajnijih potreba za promenama. Kada je zdravlje u pitanju, biće potrebno malo održavanja, tako da ćete na tom polju morati malo da poradite. U 2015. godini kod vas stvari izgledaju poprilično očigledno što znači da ćete ove godine uspostaviti dugo očekivani mir.

Posao i novac
Sam početak godine će vam doneti napade na vašu radnu poziciju. Pripremite se, jer pojedinci iz vašeg okruženja žele da preuzmu vašu poziciju i daće sve od sebe da tako i bude. Ne dajte se pokolebati. Ostanite jaki, glavu gore i radite posao kao i do sada, najbolje što znate. Nemojte se ustručavati da pohvalite sebe, kao i da stavite do znanja nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa željom da preuzmu vaš posao ne izguraju svoju zamisao da vas potkopaju. Godišnji horoskop za 2015. za Blizance pokazuje da će se povremeno javljati nestabilni periodi, ali da ćete na kraju godine na profesionalnom planu doživeti napredak i veliki uspeh.

Ljubav, porodični i društveni život
Vaša neodlučnost se najviše ispoljava na polju ljubavi tj. kada su odnosi u pitanju. Ovo svakako da nije godina za vas za donošenje velikih odluka, no kako i doliči Blizancima stalno ćete vagati prednosti i mane vaše veze. Postoje velike šanse da ćete jako želeti da promenite život od januara do juna, ali to premišljanje će samo doneti dodatan stres. Iz ovoga je potrebno da izvučete zaključak da bi više trebalo da cenite ono što imate. Imate odlične prijatelje, porodicu i međuljudske odnose. Bolje da primetite to sada dok imate sve to, nego kada nešto od toga izgubite. Razvijajte sve ove odnose. Usporite malo sa tempom života, osetite miris cveća i prestanite da razmišljate da je trava zelenija na drugom mestu. Uživajte u 2015. i miru koji ona donosi u odnosima sa drugim ljudima.

Zdravlje
Vaš horoskop za 2015. godinu pokazuje da ćete imati manjih uspona i padova kada je zdravlje u pitanju. Ne odlažite redovne kontrole i uopšte posete lekaru. Pregled lekara može brzo rešiti i najmanje zdravstvene probleme ako se oni pojave. Srećom, imate veliku podršku divnih ljudi koji vas okružuju i na njih se uvek možete osloniti kada vam je pomoć u pitanju. Nemojte se ustručavati da istu i potražite kada vam je potrebna.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

RAK (22.6. – 22.7.) - CANCER

Predstoji vam veoma uzbudljiva godina! Godišnji horoskop 2015. pokazuje da će vam delovati kao da je godina ispunjena misterijama i intrigama, jer ste preosetljivi. Pored će se stvari odvijate malo presporo za vaš ukus, Rakovima će 2015. godina doneti ponovno interesovanje za učenje, da izraze kreativnost i mnogo novih šansi.

Posao i novac
I ako radite sve što verujete da je ispravno doživeće te manje frustracije kada poslovni rezultati izostanu. Prvi deo godine za Raka će izgledati kao da ste na vrhu svojih poslovnih mogućnosti i ako će se i dosta problema javiti. Nagrada će otići onima koji su već dosta truda i energije prethodno uložili  kako bi postigli željene rezultate. Ukoliko niste dovoljno uložili truda i energije u vaš posao sigurno će vam teško pasti da vidite kako su drugi uspešni. I ako ćete znati da je to fer, znaćete i da je vreme da razmislite šta je to vašu karijeru skrenulo sa željenog puta. Posle dobre analize postavite sebi opipljive ciljeve na kojima ćete raditi, kako biste ostvarili uspeh do kraja godine. Horoskop za 2015. pokazuje da ćete po pitanju finansija dobro stajati, ali opet ne onako kako ste se nadali.

Ljubav, porodični i društveni život
Početak godine bi mogao da bude pun iskušenja zbog odnosa koji ste pokušavali da popravite mogu lako da krenu u neželjenom smeru, a sve zbog jedne nepažljive reči. U ovom periodu, shvatićete da je sve na vama i da sve zavisi od vas. Pazite šta govorite i radite na svom strpljenju. Imajte na umu da niste uvek u pravu. Posvetite više vremena slušajući svog partnera i zajedno radeći na tome da shvatite vaše međusobne želje i očekivanja. Morate se posvetiti nešto više na ljubavnom planu i zajedno radite na tome da shvatite šta su vaše iskrene potrebe.  Ulaganje u ljubav je obavezno u prvom delu kalendarske godine ako želite da učvrstite vaš harmoničan odnos.

Zdravlje
Uvek emotivan, rak je često samom sebi najgori neprijatelj kada je zdravlje u pitanju. Godišnji horoskop za Raka 2015. donosi dobre i pozitivne emocije, a zdravlje bi trebalo da ostane jako dobro ako stres svedete na minimum. Kao i uvek, odmarajte se dovoljno i ugađajte maksimalno sebi u danima kada vam se čini da ne možete da postignete sve.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

LAV (23.7.- 22.8.) - LEO

Biće puno razloga da budete zadovoljni u toku 2015. godine. Godišnji horoskop za Lava pokazuje da će posle dosta rada koji ste uložili početi konačno da ubirate plodove na poslovnom planu. Mnoge mogućnosti će se otvoriti, ljudi će vam se diviti, a neki će vam predložiti i nove poslovne ponude. Imaćete utisak kao da vam se svi dive osim vama najbližih osoba. Kako biste uspostavili harmoniju u svom životu potrebno je da dobro izbalansirate vaše postupke. Niste u centar svačije pažnje, i ako imate dosta kvalieta.

Posao i novčane prihode
Godišnji horoskop za Lava pokazuje da će 2015. krenuti veoma burno! Sve ono što za šta lav živi, a to su promocije, razna priznanja, pažnje, … Ovakva vrsta uspeha će se nastaviti tokom cele godine, što je dobro, imajući u vidu nove ideje ili nastavak projekata koje ste odlagali neko vremen. Ukoliko pokrećete novi posao ili se trudite da poboljšate stare odnose sa nekom osobom, možete očekivati veliki uspeh. Ono što treba da uradite u 2015. godini jeste da istražujute mogućnosti, jer vam sve ide na ruku po pitanju posla. Ukoliko, pak, primetite da nešto malo slabije ide ne gubite vreme, već pristupite iz drugog ugla.  Godišnji horoskop za Lava. pokazuje da ćete imati puno uspeha u 2015 godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori, ne nervirajte se. Otvoriće se nova.

Ljubav, porodični i društveni život
Ponekad Lav nepotrebno dramatizuje stvari. Zapamtite ovo na početku godine ukoliko vam veza bude išla nizvodno. Ovo, naravno, ne znači da ste vi uzrok toga. Moraćete preusmeriti više pažnje sa sebe na druge.
Godišnji horoskop za Lava 2015. pokazuje da ljudi vam neće pružiti mnogo saosećanja, kao i da biti manjih poteškoća u vašoj vezi i to u prvoj polovini 2015. Najveći oslonac mora pronaći u vama samima kada su problemi u pitanju. Nemojte preuveličavati stvari. Kada se pojavi problem, rešite ga i krenite dalje. Promena vaše reakcije na probleme ili više ljubavi sa vaše strane  će pomoći da se vaša porodica, prijatelji i najbliži vrate tamo gde bi trebalo da budu – pored vas.

Zdravlje
Zdravlje vam je na zavidnom nivou. Trudite se da jedete zdravu hranu, vežbajte povremeno i trudite se da se opustite što je moguće više. Odmor je ključ dobrog zdravlja u 2015. godini. I ako ćete zbog mnogo obaveza doći u iskušenje da zapostavite zdravu ishranu, vežbanje ili odmor, nemojte to činiti, jer ćete ubrzo osetiti efekte. Za dobrozdravlje najbitnije je da ste umereni u stvarima koje radite.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Kako godišnji horoskop za 2015. ukazuje dostići ćete maksimum na mnogim poljima. Većina stvari će ići dobro, onako kako ste i planirali tj. želeli. Stabilnost vam je preko potrebna što isključuje previše avantura u ovoj godini. To svakako nije loša stvar, jer uzbuđenja mogu proizvesti dosta problema. Potrudite se da uživate u malim životnim svakodnevnim radostima. Stavite akcenat na građenju karijere i učvršćivanje veze na duže staze. Ovo je godina u kojoj možete očekivati konačno dosta radosti.

Posao i novac
Bitno je da prestanete da ubrzavate neke stvari. Godišnji horoskop za Devicu pokazuje da vas ovakva vrsta nesmotrenosti može da dovede do ozbiljnijih problema u karijeri i finansijama. Biće vam potrebno određeno vreme kako biste analizirali vaše postupke. Labave strane na poslu mogu ugroze vaše poslovne planove, pa se trudite da ih što pre prevaziđete. Trudite se da izbegnete donošenje odluka koje se tiču dugorošnih rešenja, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje vam dolaze. Angažujte profesionalce kada obavljate neke značajnije poslove ove godine. Godišnji horoskop za Devicu 2015. pokazuje da će vaša karijera zabeležiti konstantan uspon od početka marta, ali ako pokušavate da ubrzate stvari, možda propustite još veće mogućnosti. 2015. ima mnogo nagrada za Devicu – zato vežbajte poverenje i sledite pravila.

Ljubav, porodični i društveni život
Horoskop za Devicu za 2015. godinu pokazuje da će početkom godine Device doživeti razdor u intimnim odnosima. Biće vam potrebno neko vreme da rešite probleme. Nemojte imate nerealna nadanja da će se problemi brzo rešiti, zato što to jako želite. 2015. je idealna godina da poradite na međuljudskim odnosima. Od juna možete očekivati da će se stvari popraviti po pitanju ljubavi. Posvetite više vremena ljudima koji vas vole i dobićete i više nego što ste očekivali zauzvrat.

Zdravlje
Služiće vas zdravlje u 2015. godini. Ostanite u dobroj formi, hranite se zdravo i poradite još malo na sticanju zdravih navika. Ako vam dosadi takav stil života, oprobajte se u nekom novom sportu i osetićete mnoge prednosti redovnog vežbanja.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

VAGA (23.9. – 22.10.) - LIBRA

Kada je Vaga u pitanju, ravnoteža i stabilnost su jako bitni. Horoskop za Vagu 2015. da je ovo značajna godina za vas jer donosi dosta toga. Vage će biti inspirisane da dalje razvijaju sebe i isprobaju stvari koje do sada nisu. Spremite se za manje probleme na početku godine. Predstoje vam izazovi na planu posla i karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. U vaš život ući će osoba koja će se truditi da zadobije vaše simpatije. Držite strasti pod kontrolom kako obećanje prave ljubavi ne bi sagorelo u plamenu ove romanse.

Posao i novac
Godišnji horoskop za Vagu 2015. pokazuje da će vas stvari koje ste gomilali sustići. Loša finansijska odluka ili loše isplaniran tajming će izazvati nestabilnost na poslu. Bitno je da ostanete pribrani. Iskoristite vašu sposobnost da stabilno rešavate probleme. Kako biste se vratili na željeni put bitno je da stvari postavite na pravo mesto, gde će vam puno pomoći dobro planiranje u kome ste odlični. I ako će početak godine malo lošije krenuti, ovo će biti dobro zato što ćete dobiti dodatnu motivaciju da date vaš maksimum i konačno počnete da napredujete na svim poljima.

Ljubav, porodični i društveni život
Nova romansa pred vama koja samo što se nije rasplamsala! Budite oprezni, jer previše strasti kod vas može izazvati paniku. Budite svesni da posesivnost nije romantična. Poželjno je da ove nagone kontrolišete. Ukoliko se osetite preplavljeni ljubavlju, ne stežite obruč previše. Potrudite se da usporite malo i opustite se.
Vežbajte poverenje kako u romantičnim, tako i u platonskim vezama ili budite spremni za nesuglasice u letnjim mesecima. U smislu pronalaženja prijatelja ili nove ljubavi, budite otvoreni za sve. Godišnji horoskop za Vagu 2015. pokazuje da, bez obzira na put koji izaberete, mir i harmonija će preovladavati tokom novembra i decembra.

Zdravlje
Horoskop za 2015. godinu pokazuje da nećete imati značajnijih zdravstvenih problema ukoliko fokus stavite na balansiranje života. U pomoć će priteći i Saturn kako bi se stvari stabilisale i povratili energiju i snagu. Ove godine lakše ćete se odupreti da radite više nego što možete.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.2015) - SCORPIO

Godišnji horoskop za Škorpije pokazuje da ste odlučni da sprovedete delo stvari koje ste zamislili. Nećete se predati sve dok stvari ne postavite na željeno mesto. Horoskop za 2015. pokazuje da će vam ova godina pružiti dosta zadovoljstva. Stvari koje radite će u najvećem broju slučajeva ići vama na rku, pogotovo na poslovnom planu i u karijeri. Ovo će biti jedna od godina koje će vam ostati u lepom pamćenju!

Posao i novac
Godišnji horoskop za Škorpiju 2015. pokazuje da će ovo za vas biti izbalansirana godina na svim frontovima. I ako će ovo biti uspešna godina za vas, pokretanjem mentalne snage pokrenućete volju da ostvarite još više. Jupiter će uticati na vašu želju da promenite neke stvari što će vam ići na ruku ukoliko ste nezadovoljni nečim. Ovo je idealna godina da stvari koje vas tište dobro izanalizirate i pokrenete stvari ka promeni koja će vas učiniti das e osećate dobro. Vaša kreativnost će biti na vrhuncu ove godine, tako da možete iskoristiti ovo stanje da isprobate dosta novih stvari koje niste se usuđivali do sada.

Ljubav, porodični i društveni život
Kada su Škorpije u pitanju, za njih ljubav nikada nije bila problem. Uvek znaju šta žele i to i ostvare. Ono što vam ponekad fali jeste više druženja i povezivanja sa ljudima. U 2015. godini ovo će se značajno promeniti i mnogi ljudi će vam otvoriti širom vrata. Ukoliko ste zatvorena osoba, partner će od vas očekivati da se otvorite. Učinite to. Ovo je godina u kojoj ćete osetiti povećanu energiju i kreativnost. Dajte sve od sebe da deo ove energije prenesete na međuljudske odnose i bićete u neverici šta ste sve u stanju da uradite. Na početku će vam biti neprijatno, što je i normalno, pa čak možda i zastrašujuće. Budite istrajni i rezultati neće izostati. Godišnji horoskop za Škorpiju 2015. pokazuje da ćete biti nagrađeni. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i sačekajte da se pojavi jedna posebna osoba.

Zdravlje
Iako je 2014. bila naporna, Godišnji horoskop za 2015. pokazuje da ćete ući u novu godinu malo iscrpljeni. Pokušajte da odmorite svoje telo kako bi zablistalo u punom sjaju. Kao što možete videti iz drugih oblasti u svom životu, 2015. će vam doneti strast i kreativnu energiju za koju ne morate da se borite na način na koji ste morali u 2014. Međutim, ta energija će doći samo ako niste previše iscrpljeni da je primite. U prvom delu godine morate da verujete da je kreativnost odmah iza ugla i zato se opustite, meditirajte i dobro odmorite. Vitalnost će se vratiti uskoro.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

STRELAC (23.11.- 21.12.2015) - SAGITARIUS

Godišnji horoskop za Strelca 2015. pokazuje da je ova godina puna vedrine! Iako će biti nekih uspona i padova, opšti pozitivan stav Strelca će održati stvari pod kontrolom. Ako ne ide uvek sve kako treba, ne plašite se da potražite pomoć od onih koji imaju iskustva i mogu da vam pomognu. Okretanje ka iskustvu je najbrži način da naučite. Kad se suočite sa nevoljama kojih će možda biti u 2015., budite spremni da učite iz njih i napredujete. Na taj način ćete imati mogućnost da se menjate i rastete kao ličnost.

Posao i novac
Godišnji horoskop za Strelca pokazuje uspone i padove. U prethodnoj godini bilo vam je važno da napredujete u pogledu karijere i finansijskog statusa. U 2015. godini, Strelcu će biti naporno toliko planiranje. Nasuprot tome, buduće planiranje i trud ćete ostaviti po strani. Godišnji horoskop za Strelca 2015. pokazuje da, dok god ste skoncentrisani na zadovoljstvo, sve će biti u redu. Ukoliko niste, morali biste da se potrudite da održite svoj posao i sprečite nazadovanje u karijeri.

Lubav, porodični i društveni život
Lojalan u svemu, Strelac ponekad želi da sazna ko su osobe koje nisu u njegovom taboru. Godišnji horoskop za Strelca 2015. pokazuje da će ovo biti problematična godina, u pogledu porodičnih odnosa i prijateljstva. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete da računate. Što se tiče vas, bićete u maksimalnoj formi u 2015., sa svim kvalitetima koje čine Strelca tako privlačnim. To može izazvati ljubomoru kod pojedinih prijatelja koji se osećaju ugroženim u vašoj blizini. Nemojte donositi nikakve važne odluke, ali nemojte se ni ograničavati. Sprijateljite se sa kim želite. To je vaš život. Pa ipak, udaljite se od prijatelja koji imaju zajedljive komentare. Do kraja godine, vaši pravi prijatelji će i dalje biti u blizini. Kao i jedna posebna osoba.

Zdravlje
Sada kada se Pluton povlači, godišnji horoskop za 2015. pokazuje da će zdravstveno stanje Strelca biti mnogo bolje ove godine. Nažalost, moraćete da potrošite deo godine da biste popravili zdravstveno stanje iz prethodnog perioda. 2015. je idealna godina da uspostavite normalan san, redovno vežbate i zdravo se hranite. Biće potrebno više meseci da vratite ravnotežu svom organizmu, zato krenite od početka godine i menjajte sve što ne doprinosi vašoj celovitosti. Razmislite o uzimanju vitamina kao dodatak zdravoj ishrani. Budite istrajni u tome da vežbate bar pola sata dnevno. Vaše mentalno zdravlje se dosta borilo prošle godine i vežbe će puno pomoći da se vratite u dobru formu. Ova godina će zahtevati mnogo energije od vas, zato obezbedite sebi miran san i psihički odmor.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

JARAC (22.1.- 20.1.) - CAPRICORNUS

U svetu Jarca, nezavisnost je ključna reč. Vi znate šta želite i imate malo strpljenja da čekate da vam neko drugi dozvoli da to i dobijete. Ova godina će vam dozvoliti lep odmor od borbe, jer godišnji horoskop za Jarca 2015. pokazuje da ćete dočekati uspeh kao rezultat prethodnog napornog rada. Možda ćete osećati društveni pritisak zbog želje da provedete kvalitetno vreme sa samim sobom, pa se zato potrudite da izbalansirate te dve strane. Uživajte u vremenu koje ste odvojili za sebe, ali uživajte i u druženju sa drugima, jer ćete samo tako stvoriti pozitivnu atmosferu i mir.

Posao i novac
Godišnji horoskop za Jarca 2015. pokazuje da je poverenje na vašoj strani u 2015., zahvaljujući uticaju Sunca na svako polje vašeg života. Po običaju, ljudi će vas nadgledati i pitati se kako sve postižete. Ne dozvolite da to utiče na vaš napredak. Dobra vest za sve ostale je da ćete biti naročito otvoreni. Bićete spremni da podelite svoje tajne, svoju energiju i uspeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda. Naravno, ne treba previše da brinete, jer svi znaju da ste vi onaj koji pokreće stvari.

Ljubav, porodični i društveni život
U pogledu društvenog života, Mars će malo uticati na vas u 2015. godini. Godišnji horoskop za Jarca 2015. pokazuje da će početak uticaja Marsa učiniti da ne budete društveni kao obično, pa čak i mrzovoljni. Ljudi će biti začuđeni vašim kratkim fitiljem ili nedostatkom želje za izlascima ili proslavama. Socijalizacija sa pozitivnim ljudima je zapravo veoma važna zbog energije koju ste potrošili u prethodnoj godini. Godišnji horoskop za Jarca 2015. pokazuje da ove godine treba da se fokusirate na revitalizaciju i oblasti koje su bitne, umesto da gubite energiju na nevažne stvari. Do jeseni ćete bolje razumeti kako da nađete ravnotežu u životu. Savladavanje unutrašnjih strahova će vas učiniti sposobnijim i u drugim oblastima vašeg života. Nemojte očekivati velike korake na interpersonalnom nivou ove godine ukoliko ne radite na sebi i kultivišete svoju ličnost.

Zdravlje
Vreme je da preispitate svoj stil života, prema godišnjem horoskopu za Jarca 2015. U prošlosti ste se provlačili ne obraćajući pažnju na zdravlje. Ipak, moraćete da promenite brigu o sebi. Psihički, moraćete da se borite sa uticajem Saturna. Ako obratite pažnju na ono što je potrebno vašem telu, onda je to odgovarajuća ishrana, vežbanje i odmor. U svakom slučaju, naći ćete mir i životnu ravnotežu do jeseni. Samo je pitanje da li želite da potrošite ovu godinu boreći se sa sobom, ili trudeći se da popravite zdravstveno stanje.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) - AQUARIUS

Vodolija je poznata po dopadljivom, prijateljskom karakteru. Neke od osobina koje privlače ljude oko vas su vaša iskrenost i ljubaznost. Takođe, ljudi imaju poverenja u vas, jer nikada ne otkrivate tajne koje vam povere. Deo vaše popularnosti leži i u vašoj želji za nezavisnošću, što može učiniti da delujete neuhvatljivo i misteriozno s’ vremena na vreme. Takođe, ljudi mogu da osećaju kao da vas zaista ne poznaju. Pa ipak, to je u redu. Iako lako privlačite druge, vama je potpuno ugodno da budete okrenuti sebi. Godišnji horoskop za Vodoliju 2015. pokazuje da vaša interesovanja leže u razotkrivanju misterija života. Najviše ćete pokazati interesovanje za ljude koji mogu u vama da pobude kreativne ideje. Nisu vam potrebni drugi u meri u kojoj ste vi potrebni njima, što može dovesti do sukoba, kada je reč o ličnim vezama. Godišnji horoskop za Vodolije 2015. pokazuje će ova godina biti veoma povoljna, zahvaljujući interakciji planeta. Spremite se za mirnu godinu, u kojoj ćete ubirati plodove svog prethodnog truda.

Posao i novac
Godišnji horoskop za Vodoliju 2015. pokazuje da će ove godine ubirati plodove iz minulog rada. Možda nećete doživeti spektakularan finansijski uspeh, ali ćete svakako napredovati. Ako neki projekti ne naiđu na podršku, to će vas samo podstaći da istupite sa novim i svežim idejama i budete bolji nego pre. Najbolje je da započnete nove projekte krajem proleća ili da dalje razvijate one koji su počeli da rastu.
Zapamtite, korov može da ubije ono što pokušavate da uzgajate. Neptun još uvek obituje u vašoj kući novca ove godine. Oslobodite se starih ideja, uložite u nove. Potrudite se da ostavite dugove iza sebe, kao i poteškoće i probleme da biste napravili mesta za buduću produktivnost.

Ljubav, porodični i društveni život
Ovo je godina za promene. Često Vodolije izbegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze u korist svoje nezavisnosti. Zahvaljujući kretanju Neptuna, kako pokazuje godišnji horoskop za Vodoliju 2015., vaša osetljiva priroda će čeznuti za životnom lekcijom koju pravo vezivanje može doneti. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smisaona. Venera će vas podstaći da uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti sa partnerom. Do jeseni, mogućnost da otvorite svoje srce zauvek je velika. Ne plašite se da predate celog sebe u tom periodu. Možda ste još uvek nespremni da se posvetite nekome u potpunosti, ali je i vreme da se oslobodite unutrašnjih strahova. Vaša mirna priroda će vam i ovog puta pomoći da postignete zajedništvo.

Zdravlje
Zdravom telu je potreban smiren um. Kad vaš unutrašnji svet počne da se smiruje, tek tada ćete osetiti efekte povratka energije. Osetićete direktnu korelaciju između vitalnosti i mentalnog napretka. Nastavite da radite na unutrašnjem miru i spokojstvu i trudite se da izbacujete stres na dnevnom nivou kroz relaksaciju. Nema mesta za zabrinutost za Vodolije u 2015. godini, zato što mirno stanje vašeg uma neće tolerisati odvlačenje pažnje sa pozitivnog stava.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.

RIBE (20.2.- 20.3.2015) - PISCES

2015. godina je novčić sa dve strane za Ribe! Godišnji horoskop za 2015. pokazuje veliki uspeh kada su u pitanju sva polja osim međuljudskih odnosa. Karijera, novac i želja da učite i razvijate svoje sposobnosti će obeležiti prvu polovinu godine. U drugoj polovini 2015. biće potrebno da uložite mnogo više napora i truda kako biste stvari održali pod kontrolom. Ali, to je u redu. Ribe nikada nije bilo strah od napornog rada. Kada je reč o međuljudskim odnosima, Ribe će u 2015. imati malo više izazova. Mnoga pitanja će zahtevati da odvojite više vremena kako biste razumeli probleme i rešili ih. Dobra vest je da umete da shvatite da su poteškoće zapravo izazovi koji vas čine jačim i boljim. Osetljive, a borbene, osobe rođene u znaku Ribe će dočekati mir u 2015. godini.

Posao i novac
Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, kako pokazuje godišnji horoskop za Ribe u 2015. U ranijim delu godine, najverovatnije ćete dobiti novčani podsticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekat, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u finansijskom smilsu, pa se zato ne treba opterećivati. Sve dolazi na svoje mesto, i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji deo godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspeh biti propraćen problemima. Budite spremni da vredno radite, jer će prvi period lakog uspeha bez prevelikog napora brzo proći.

Ljubav, porodični i društveni život
Što se tiče porodice i prijatelja, sve je u redu. Imaćete udobnost i bliskost, ali morate i vi uložiti više truda u prijateljstva i odnose sa ljudima. U julu, vaša veza će naići na poteškoće. To će biti dobar trenutak za prevrednovanje vašeg odnosa. Da li se u njemu osećate dobro? Ako je odgovor ne, onda morate da sagledate ono što dajete ili dobijate za uzvrat. Problemi leže u jednom od vas. Odvojite vremena da biste saznali odakle potiču problemi i pokušajte da ih rešite. Iako će biti prostora za nesporazume i u septembru i oktobru, važno je da stalno ulažete ljubav, nežnost i poverenje u vašu vezu. Ako stvari krenu nizbrdo, shvatićete da li možete da računate na osobu sa kojom ste u vezi.

Zdravlje
Lako je da se osećate dobro kada vam u životu ide sve kako treba! Posle napornog posla koji ste odradili, zaslužili ste priznanje. Ali, ne dozvolite da se samo prepustite zadovoljstvima. Morate stalno voditi računa o ispravnom načinu života kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Uprkos uspehu koji ćete iskusiti na početku godine, budite umereni u svemu. To će biti ključna rečenica ukoliko želite da budete zdravi u 2015. godini.


Pogledajte i Vaš dnevni horoskop.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

5 коментара

 1. Евица Ранђеловић // 12 децембар, 2012  

  Lepo uradjeno

 2. Евица Ранђеловић // 12 децембар, 2012  

  lepo uradjeno dopada mi se

 3. Анониман // 15 децембар, 2012  
  Администратор блога је уклонио коментар.
 4. Анониман // 15 децембар, 2012  

  daj boze da bude tako samo da ne krene sve naopako molim miloga boga

 5. Анониман // 20 децембар, 2012  

  nema sanse svima ce biti super 3013

Постави коментар