Amerikanac unajmio ženu da ga ošamari svaki put kada se uloguje na društvenu mrežu.

Programer Maniš Seti iz San Franciska kuburio je sa "hvatanjem zjala" na radnom mestu. Umesto da završava zadatke koji su mu dodeljeni za taj dan, malo-malo pa je išao na Facebook da iz dosade proveri šta ima novo. Posao je počeo da ispašta, a Setiju je pretio otkaz.

"Shvatio sam da previše vremena provodim na Fejsu. Kada je kod mene šef, ili neka druga osoba od autoriteta, ne pada mi na pamet da odem na sajt, ali kada sam usamljen za kompjuterom, automatski odlazim na tu mrežu", rekao je Seti.

On se dosetio da unajmi osobu koja bi ga kontrolisala i kažnjavala kada prekrši pravilo o logovanju na Fejs tokom radnog vremena. Na sajtu "Kregslist" dao je oglas da traži nekoga ko će ga tući kada se uloguje na sajt!

Na oglas se javila devojka po imenu Kera, koja dobija osam dolara na sat da sedi pored Setija i udara mu šamare kada ode na Facebook.

"Mislite da je to glupost, ali izračunao sam i shvatio da nedeljno gubim 19 sati na društvenim mrežama. Ovako uradim više posla, više i zaradim, i mogu sebi da priuštim Kerine usluge", rekao je Seti, kojeg su šefovi pohvalili zbog povećane produktivnosti.


(Mondo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. servis računara // 19 фебруар, 2014  

    Trebao je neku maserku da unajmi, manje bi ga koštalo, a sve bi bilo efektnije.

Постави коментар