POGLEDAJTE VAŠ HOROSKOP ZA 2012 GODINU.

Pogledajte kakav Vas horoskop za narednu godinu očekuje. Šta Vam kažu zvezde? Hoćete li imati sreće u ljubavi? Kako će Vam napredovati posao?

Godisnji horoskop za 2012 godinu
KLIKNITE NA VAŠ ASTRO HOROSKOPSKI ZNAK:
Ovan horoskop za 2012    /    Bik horoskop 2012    /    Blizanci horoskop za 2012
Rak horoskop 2012    /     Lav horoskop 2012    /    Devica horoskop 2012
Vaga horoskop za 2012    /    Škorpija horoskop 2012    /    Strelac horoskop za 2012
Jarac horoskop 2012    /    Vodolija horoskop za 2012    /    Ribe horoskop 2012

OVAN (21.3.- 20.4.2012.) ARIES
Vaš horoskop za 2012. godinu je veoma povoljan. Pred Vama je nov i lep ljubavni period tokom maja meseca. Kada je posao u pitanju najveći uspeh ćete imati početkom godine, kao i tokom maja i sredine avgusta.

Dinamičan način života može dovesti do povremenih glavobolja, učestale nervoze i iritacije disajtnog sistema ili virusne infekcije. Potrudite se da povedete računa kada je zdravlje u pitanju i obavljajte redovne lekarske kontrole, kao i sve preventivne mere, kako biste ostali u dobroj formi tokom cele godine. Posebno je potrebno obratiti računa u periodu od 15. aprila do 04. juna, zatim krajem jula, sredinom avgusta i početkom septembra.

Početkom godine morate imati dovoljno strpljenja i poslovne mudrosti u osmišljavanju dobrih poteza, kao i u susretu sa saradnicima. Ali nemojte prekoračiti svoja ovlašcenja koja su regulisana zajedničkim dogovorom ili partnerstvom. Da bi neko prihvatio i dobro nagradio Vaše ideje, treba da podstičete zajedničku orijentaciju, udruživanje ili saradnju u periodu od 20. januara do 09. februara, zatim od 19. aprila do 07. maja, kao i od 17. maja do 03. juna. Vidljive promene, različite olakšice i povoljnija poslovna klima Vas očekuje u drugoj polovini godine. Svoje planove i važne ciljeve, uvek možete da ostvarite na neki zaobilazan način ili mudrom poslovnom strategijom. Znacajniji rezultati očekuju Vas krajem avgusta i posebno od 18. septembra do 07. oktobra, kao i od 06. do 17. decembra.

Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste razlicitim pritiscima i često se nalazite pod stresom. Moguće su češce glavobolje, zatim povremene stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 21. januara, zatim od 09. do 23. februara, u drugoj polovini juna meseca, kao i od 19. oktobra do 18. novembra.

Pogledajte i Vaš horoskop za 2013. godinu.

BIK (22.4.- 21.5.) - TAURUS
Ova godina će biti godina u kojoj ćete napredovati u karijeri i poboljšati Vaš materijalni status. Stvari će Vam ići na ruku ove godine, pa tako možete očekivati pozitivne promene koje će za posledicu imati neočekivane dobitke i to pre svega u javnom životu i na polju karijere. Moguće su i određene diplome, titule, sertifikati.

Napredovanje na poslu ne podrazumeva i lagodan ljubavni ili porodični život. Pojaviće se nove obaveze i moraćete da posvetite više vremena dragim osobama. Kada je ljubav u pitanju stvari se mogu iskomplikovati ukoliko jasno ne budete definisali vaše prioritete i ne rasčistite sa pogrešnim iluzijama. Očekuju Vas novi izazovi, pre nego što se ponovo uplivate u tople vode i ostvarite novu ljubavnu harmoniju. Probleme i planove u privatnom životu morate rešavati sa dosta više posvećene pažnje i sa dosta više uloženog vremena i napora. Kada su u pitanju investicije u nekretnine i adaptacije, ili uopšte kreditiranja, poželjno je da odložite planove za neka bolja vremena.

Osetićete pozitivnu energiju po pitanju ljubavi već na samom početku godine što će Vas pokrenuti da se aktivirate na ovom planu. Pozitivna kretanja na ovom planu obeležiće Vaš porodični, ljubavni ili intimni život tokom januara i februara meseca. Nova i uzbudljiva zadovoljstva u ljubavnom odnosu predstoje Vam u periodu od 07. aprila do 04. maja. Ljubavni zanosi, skladni odnosi i zadovoljstvo ličnim izgledom očekuje Vas od 30. maja do 25. juna, kada Venera bude prolazila kroz Vaše sažvežđe. Nezavisno od emotivnog statusa ili godina, iskoristite period od 19. jula do 12. avgusta kako biste se prepustili svojim osećanjima i inspiraciji. Takođe, predstoji Vam i interesantan period u septembru, kao i 25. oktobra do 19. novembra.

Očekuje Vas veoma uspešan period u periodu od 05. do 25. januara, kao i od 11. februara do 18. aprila. Važno je da učinite dodatan napor na raznim poljima tokom maja i posebno u drugoj polovini juna. Značajnija satisfakcija, priznanja i napredovanja, očekuju Vas u periodu od 29. avgusta do 15. septembra, u drugoj polovini oktobra meseca, kao i od 25. novembra do 13. decembra. Upotrebite sve svoje poslovne adute kako biste izvukli maksimum pred kraj godine. Očekuje Vas značajno napredovanje.

Posvetite više pažnje zdravlju kako biste izbegli povremene tegobe u vidu slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalosti. Veoma je važno da redovno vežbate i negujete telo, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Poradite na zdravijem načinu ishrane koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se oslobodite viška toksina u organizmu. Posebno se pripazite u periodu od 01. do 15. januara, zatim od 25. januara do 14, februara, kao i 13. juna do 01. jula i početkom decembra.

Pogledajte i Vaš horoskop za 2013. godinu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) - GEMINI

Horoskop za ovu godinu najavljuje veoma pozitivne iskorake u pogledu komunikacije, javnih nastupa, putovanja, edukacije ili napredovanja na profesionalnom planu. Vaše okruženje će imati veoma značajnu ulogu kada je u pitanju podrška i pomoć u raznim situacijama. Poslovni kontakti i pravljenje novih partnerstva predstavljaće osnovu Vašeg uspeha. Takođe, razmislite o povezivanju privatnih i poslovnih interesa, kao dobar model uspeha za duži vremenski period. Napredovanje Vas očekuje u poslovima iz oblasti trgovine, medija, izdavaštva, turizma, građevinarstva, nauke i obrazovanja ili političko angažovanje.

Na ljubavnom planu ostvarićete se u kroz sticanje novih kontakata i veza. Izuzetno će Vam prijati promene u odnosu sa partnerom ili novi doživljaji koji će Vam obogatiti iskustvo.

Početkom godine uzburkaće Vam se strasti, ali će se ubrzo brzo i stišati. Značajnije događaje i ljubavnu sreću osetićete tokom marta i posebno u periodu od 04. do 27. maja. Ipak, najveće ljubavno zadovoljstvo ili emotivni zanos Vam predstoji u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vaše sažvežđe od 25. juna do 21. jula. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina, uživajte u ljubavnim čarima na neki poseban način, u novoj romansi i kroz harmonične odnose sa dragim osobama u periodu od 14. avgusta do 07. septembra, kao i od 03. do 25. oktobra, i naročito od 16. novembra do 12. decembra.

Početkom godine prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove. Važno je da pokrenete poslovnu inicijativu i da forsirate svoje zahteve ili ciljeve u periodu od 22. januara do 9. februara, kao i od 16. aprila do 05. maja. Očekuju Vas značajniji rezultati i nova prilika koja će Vam omoguciti određene povlastice u poslovnim krugovima u periodu od 19. maja do 03. juna. Na Vama je da afirmišete svoje ideje ili da ostvarite svoje velike ciljeve u drugoj polovini avgusta meseca. Novi događaji koji donose profesionalni uspon, pozitivne rezultate i širu stisfakciju predstoje Vam u periodu od 12. septembra do 02. oktobra i zatim od 08. do 27.decembra.

Važno je da se pravilno negujete i da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole. Moguće su povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa sistemom za varenje, iritacije želuca, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Obratite pažnju na povišenu psihicku razdražljvost i na učestale nervoze. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizicka relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 16. februara do 11. marta, zatim od 22. jula do 08. avgusta, od 22. avgusta do 08. septembra i krajem decembra meseca.

Pogledajte i Vaš godišnji horoskop za 2013..

RAK (22.6. – 22.7.) - CANCER
Ovogodišnji horoskop obeležiće lepe trenutke u Vašem privatnom, ljubavnom ili porodičnom životu. Pred Vama je period koji donosi veliku srecu u ljubavi ili u zajednici. Aspekti su izuzetno povoljni za bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Ako ste do sada imali nepovoljne uticaje u prethodnoj godini, ova godina će biti veoma povoljna i ispunjena srećom. Preispitajte svoje kriterijume i dajte maksimum kako biste svoj život nastavili na novi način ili uz novog partnera. Važno je da se u potpunosti ostvarite i da osetite svu sreću koja postoji zbog Vas.

Kada je u pitanju poslovni plan, prelepi trenutci na ljubavnom planu neće biti garancija za rezultate, nagrade ili priznanja koja ćete očekivati i na poslovnom planu. Za njih ćete morati da uložite dosta više truda koji sigurno neće izostati nenagrađen. Vaša unutrašnja snaga jeste i Vaš najveći pokretač, te sve svoje probleme možete da rešavate pre ili kasnije, tek kada ste ostvarili harmoničan odnos sa porodicom i voljenom osobom.

Pojačane emocije na početku godinu mogu Vas preokupirati. Osetićete potrebu za ljubavnim zbližavanjem ili novom romansom. Prepustite se svojim osećanjima u periodu tokom januara i februara meseca. Novi događaji koji će Vas ispuniti velikim zadovoljstvom i ljubavnom srećom Vas očekuju u periodu od 06. aprila do 03. maja, zatim od 29. maja do 24. juna. Ipak, potpuni emotivni zanos i ljubavni procvat možete osetiti u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazveždje od 21. jula do 15. avgusta. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina uživajte u svemu što Vam pričinjava posebno zadovoljstvo u periodu od 06. septembra do 02. oktobra i naročito, od 24. oktobra do 17. novembra, kao i u drugoj polovini decembra meseca.
Početkom godine važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju siguran uspeh. Ocekuje Vas značajniji uspeh u periodu od 03. do 22. januara, zatim posebno od 09. februara do 16. aprila. Učinite sve što je potrebno da uveličate svoj uspeh ili da prošite poslovni uticaj u periodu od 05. do 19. maja i naročito, od 03. do 28. juna. Predstoji Vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima ili perspektivnu reklamu krajem avgusta i u prvoj polovini septembra meseca. Novi događaji koji ispunjavaju Vaše velike ambicije su naglašeni u periodu od 02. oktobra do 08. decembra.
Povedite računa o svom psiho-fizičkom stanju, jer usled povećanog zamora oeganizam postaje podrožan raznim infekcijama ili virusima. Zbog pritiska na poslu moguće se nešto češće nervoze i stomačne tegobe. Posebno povedite računa u periodu od 16. aprila do 12. maja, zatim od 9. do 27. septembra, kao i od 08. do 23. do oktobra.

Pogledajte i Vaš godišnji horoskop za 2013..

LAV (23.7.- 22.8.) - LEO
Horoskop ovu godinu je Vaš period novog duhovnog i ličnog sazrevanja. Moraćete ozbiljnije da definišete dosadašnju situacije u svom privatnom i poslovnom životu. Odredjene okolnosti nateraće Vas da preuzmete veću odgovornost i postavite nove prioritete. Naravno nametnute okolnosti i dodatni napor ne donose početno zadovoljstvo, ali tek kada uspostavite nove kriterijume vrednosti imaćete snagu i da ostvarite svoje ciljeve. Iskustvo koje ćete pri tome sticati i nove životne lekcije nemaju cenu, jer sve što činite uticaće na Vaše samopuzdanje, doneće Vam duhovni rast i učiniće Vas “velikom osobom” u svakom smislu. U ljubavnom životu situacija je dijametralna u odnosu na prethodni period.
Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ali, ako ste slobodni ili se nalazite u neformalnoj vezi, nemojte žuriti sa donošenjem ozbiljnije odluke o zajednickom životu. Faktor vremena Vam ide u prilog, a period tokom one naredne godine donosi bolje aspekte.

Početkom godine postoji mogućnost oscilacija kao i prolaznog nezadovoljstva u ljubavnom odnosu. Pratiće Vas dobro raspoloženje, novi emotivni kontakti ili iznenadna sreća u vidu neke neobične, strasne ili tajanstvene romanse u periodu od 02. marta do 06. aprila i od 03. do 29. maja. Zadovoljstvo u ljubavom, porodičnom ili intimnom životu očekuje Vas u periodu od 24. juna do 19. jula. Pojačane strasti i harmoničan odnos sa voljenom osobom ispunice Vašu dušu u periodu od 12. avgusta do 06. septembra. To je period kada Venera prolazi kroz Vaše sazveždje, izgledaćete predivno i imaćete dobar povod da proslavite neke važne dogadaje. Uživajte u svemu što donosi novu radost i zadovoljstvo u ljubavnim kontaktima u periodu od 02. oktobra do 26. oktobra, kao i od 17. novembra do 11. decembra.

Novi događaji na poslovnoj sceni nalažu žestoki start ili pojačane takmičarske odnose. Potrebno je da upotrebite sve svoje sposobnosti kako biste sačuvali dobru poslovnu poziciju. Saradnici nameću ubrzani tempo i podstiču Vas da se neprekidno dokazujete pred novim izazovima. Početkom godine ne možete lako da ostvarite svoje poslovne i finansijske namere, ali zato od februara meseca očekuje Vas lagani uspon. Uspešni poslovni i finansijski razultati, kao i mogućnost ubrzanog napredovanja očekuje Vas generalno u drugoj polovini godine. Prihvatite aktivnu ulogu i nove ponude, koje najviše odgovaraju Vašoj profesionalnoj aspiraciji u periodu od 16. aprila do 05. maja i tokom avgusta meseca, i zatim od 12. septembra do 02. oktobra, kao i od 02. decembra do kraja godine.

Potrudite se da promeniti neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizicko iscrpljivanje ili ucestvovanje u takmičarskim i stresnim situacijama. Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne smetnje na nervnoj bazi i podložnost na virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 02. do 15. januara, zatim od 26. januara do 13. februara, tokom jula meseca, kao i do 23. oktobra do 16. novembra.

Pogledajte i Vaš horoskop za 2013. godinu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Vaš ovogodišnji horoskop najavljuje promene kroz poslovno izražavanje i potrebu da se posvetite novim ciljevima. Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrednosti predstavljaju osnovni razlog koji će Vas podsticati da tražite nova rešenja. Dinamika događaja ili iznenadne promene uz faktor rizika i ograničenja ne odgovaraju Vašoj analitickoj prirodi, ali moraćete da se prilagodite na različite uslove. Važno je da usmeravate svoju pažnju na korisne kontakte i da usvajate nove sadržaje, principe ili modele poslovanja. Postoje povoljni aspekti koji omogućavaju napredovanje u drugoj polovini godine za osobe koje se bave edukacijom, naukom, istraživanjem, trgovinom ili medijima. U privatnom životu događaji koji će zaokupiti Vaše interesovanje tiču se uređenja porodičnih odnosa, obaveza ili prihvatanja nove uloge koju od Vas očekuju bliske osobe. Podrška okoline biće Vam izuzetno značajna, ali ujedno u određenim situacijama predstavljaće i Vaš veliki poroblem.

Početak godine unosi pozitivnu orijentaciju u razmišljanje o stvaranju nove ljubavne veze ili o formiranju i proširenju porodice. Zbog nadahnutih ideja bićete dobro raspoloženi za sve koji su Vam dragi i za “ljubavne note” u periodu od 06. aprila do 03. maja. Novi događaji i pojačana strast Vas očekuje u periodu od 29. maja do 24. juna, zatim od 19. jula do 12. avgusta. Veliki emotivni zanos i posebno zadovoljstvo osetićete dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazveždje u periodu od 06. septembra do 02. oktobra. Nazavisno od svog emotivnog statusa ili godina uživajte u lepoti zajednickog života i prepustite se svojim iskrenim osećanjima u periodu od 25. oktobra do 17. novembra i u drugoj polovini decembra meseca.

Početkom godine okolina će Vas podsticati na takmičarske odnose i na profesionalno dokazivanje u različitim oblastima. Ukoliko početni rezultati ne ispunjavaju Vaša očekivanja, smišljeno menjajte poslovnu taktiku. Nakon određenih promena u načinu poslovanja očekuju Vas pozitivni rezultati u periodu od 05. do 22. januara, zatim od 03. do 19. maja. Predstoji Vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima od 06. do 28. juna. Važno je da delujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate oprobanih formula koje garantuju siguran uspeh, naročito u periodu od 04. oktobra, pa sve do 09. decembra. Krajem godine izbegavajte velike novčane investicije, poslovni rizik ili saradnju sa nepoznatim osobama.

Pogledajte i Vaš godišnji horoskop za 2013.

VAGA (23.9. – 22.10.) - LIBRA
Vaš ovogodišnji horoskop najavljuje zapaženi uspeh i značajno napredovanje na poslovnoj i društvenoj lestvici. U početku događaji neće ići planiranim ili očekivanim tokom, ali sve će se rešavati nakon privremenog zastoja i kroz nečiju podršku. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani, a kako vreme bude odmicalo sve više ćete dobijati bolje uslove za širu afirmaciju i nagrađivanje. Inače, ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz duhovne i metrijalne aspekte. Značajni su planovi u vezi sa imovinskim, finansijskim i vrednosnim ulaganjem, transakcije i kreditni aranžmani donose dobit. Naredno vreme je povoljno za uvećavanje imovinskih i materijalnih vrednosti. Poželjno je da kombinujete privatne interese sa poslovnim ciljevima. Nakon ljubavnih dilema i početnih problema, donećete ispravnu odluku o izboru partnera ili zajednikom životu. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina predstoji Vam ljubavni sklad, ali najveće zasluge će imati Vaš partner ili osoba sa kojom ćete započeti novu romansu.

Početkom godine pratiće Vas emotivno osujećenje. Nemojte sebi dozvoliti privid ili da postanete “žrtva” ljubomornih intriga i to zbog osobe koja ne želi da ostane u Vašoj senci. Ipak strasti će se dovoljno uzburkati, ali i stišati. Podsticanjem emotivnog rivalstva uvećava se zajedničko nezadovoljstvo. Možete da ostavite pozitivan utisak na svoju okolinu, osetićete emotivni zanos i inspiraciju u periodu od 07. marta do 09. aprila, zatim, od 02. do 27. maja. Ispuniće Vas topla osećanja i neko će u Vama pokrenuti jake strasti od 21. juna do 17. jula. Pozitivni događaji u odnosu sa ljubavnim partnerom ili novi emotivni kontakte predstoje Vam u periodu od 12. avgusta do 09. septembra. U periodu od 03. do 25. oktobra, dok Venera bude boravila u Vašem sazveždu očekuje Vas veliki uzlet, pozitivne promene i zadovoljstvo u ljubavnom životu. Prepustite se svojim osećanjima i emotivnoj inspiraciji. Potrudite se da taj period provedete na najlepši mogući način i po zajedničkom ukusu. Dobro vreme za početak nove emotivne veze, zajedničkog ili bračnog života je period od 13. novembra do 12. decembra.

Početkom godine potrebno je da uložite dodatnu energiju, kao i vreme kako biste pravilno okončali sve poslovne projekte, koji Vam stvaraju dodatne probleme u saradnji ili u finansijskom poravnanju. Važno je da se pravilno informišete o svim mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju i da sačuvate svoju poslovnu ili statusnu poziciju. Očekuju Vas uspešni rezultati početkom februara i u periodu od 13. aprila do 07. maja. U drugoj polovini godine, predstoje Vam značajna poboljšanja i Vaša karijera kreće uzlaznom linijom. Prihvatite nove poslovne mogućnosti koje obećavaju napredak, dobru zaradu i bolje uslove u periodu od avgusta meseca i narocito, od 13. septembra do 04. oktobra i tokom decembra meseca. Obratite pažnju na uspešne formule, u poslovnim pregovorima upotrebite svoje najjace adute i praktično iskustvo koje posedujete.

Dodatna fizicka angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vaš organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguća je povremene nervna osetljivost ili prolazne glavobolje. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 13. aprila do 11. maja, zatim od 21. maja do 03. juna, kao i 08. do 22. septembra.

Pogledajte i Vaš horoskop za 2013. godinu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) - SCORPIO
Horoskop za ovu godinu Vam najavljuje period značajnog uspona, velikog zadovoljstva i nove sreće. Očekuje Vas prestiž u različitim segmentima kroz lično ostvarenje i širu afirmaciju. Planetarni aspekti Vas podstiču na preuzimanje aktivne uloge i rešavanje niza pitanja koji se odnose na Vašu dalju perspektivu. Ovo je “Vaše vreme” koje nikako ne treba propustiti, kao srećnu mogucnost koja donosi važnu životnu prekretnicu. Lična snaga i pozitivna energija proizilazi iz kosmičkog poretka, koji Vam donosi privilegovani položaj i različite “plodove”. Na Vama je da usmeravate svu svoju kreativnu energiju ka prioritetima, ali dobar splet okolnosti učinice da briljirate na različitim stranama. Ponekad sve izgleda moguće ili dostižno, naročito ako Vas prati faktor sreće uz lično samopouzdanje i ljubavnu podršku. Pokažite svoju nesebicnost tako što ćete deliti sa drugima svoj uspeh, zadovoljstvo i sreću, ujedno to je i način da uvećate svoje “bogatstvo”. Ljubav je osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće.

Prema voljenoj osobi budite dovoljno nežni, inspirativni, senzualni ili romanticni, kako biste doživeli zajednički vrhunac koji prevazilazi i ona najlepša maštanja. U periodu od 03. januara do 07. marta, predstoje Vam različite nežnosti, pažnja i emotivno zadovoljstvo. U lepim stvarima ne postoje granice, naročito ukoliko imate dovoljno mašte i ljubavi u sebi. Neko će uzburkati Vaša osećanja i strasti, uživaćete u emotivnim susretima u periodu od 07. aprila do 03. maja i naročito, od 26. maja do 24. juna. U ljubavi je sve moguće, očekuje Vas veliki emotivni zanos, osećaj zaljubljenosti ili nova avantura u periodu od 19. jula do 12. avgusta. Venera će boraviti u Vašem sazveždu u periodu od 24. oktobra do 19. novembra i donosi sjajnu mogucnost za “ljubavnim procvatom”. Prepustite se svojim osećanjima krajem decembra meseca.
Početkom godine očekuje Vas određeni vid profesionalnog uspeha, javna satisfakcija ili napredovanje u karijeri. Osetićete zadovoljstvo zbog dobrih novčanih prilika i kroz rešavanje nekih imovinskih ili materijalnih pitanja. U periodu od 09. februara do 16. aprila otvaraju Vam se nove poslovne perspektive i bićete akter mnogih uspešnih dogadaja. Satisfakcija i novi uspon Vas očekuje u periodu od 17. maja do 03. juna. Međutim, u drugoj polovini avgusta očekuju Vas otežane okolnosti, ali Vi ćete umeti da pronađete uspešnu formulu. Tako da Vam predstoje sjajni rezultati u prvoj polovini septembra i od 02. oktobra, pa sve do 08. decembra. Krajem godine imaćete razloga da se osećate “pobednički”.
Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešce biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 02. do 18. januara, zatim od 07. od 18. juna, kao i od 22. oktobra do 18. novembra.

Pogledajte i Vaš godišnji horoskop za 2013.

STRELAC (23.11.- 21.12.) - SAGITARIUS
Horoskop ovu godinu najavljuje nove događaje koji zahtevaju lično dokazivanje i usavršavanje. Novi splet okolnosti i razne situacije težiste Vaše pažnje više umeravaju, ka individualnom angažovanju. Podršaka okoline nije dovoljna da biste ostvarili svoje ciljeve, ali važno je da u sebi objedinite sve pozitivne uticaje kako biste prevazišli razlicite faktore ogranicavanja. Pomeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je moguce, kao odraz mudrosti, kroz unutrašnji proces učenja i postavljanje novih limita. Očekuje Vas značajni uspeh u oblastima koje se tiču: edukacije, nauke, kulture, sporta, turizma, ali takođe i kroz institucije zatvorenog tipa i u politickim angažmanima. Posebno obratite pažnju na razlicite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom, kao dobru priliku da unapredite svoj uspeh i društveni položaj. U ljubavnom i porodicnom odnosu moraćete da uložite više energije od norme na koju ste navikli. Ponekad ljubav zahteva i veće žrtvovanje, dokažite da i to umete kada Vam je stalo do bližnjih.

Početkom godine neke Vaše iluzije i emotivni snovi će se raspršiti. Na sreću Vaše nezadovoljstvo neće trajati dugo, jer vec od 06. marta očekuje Vas nova emotivna sreća. Osetićete zadovoljstvo ili harmoničnu vezu u odnosu sa voljenom osobom u periodu od 03. do 29. maja, zatim od 24. juna do 19. jula. Novi emotivni događaji koji su po Vašoj meri i ukusu, ili neko ko će ulepšati Vaše doživljaje predstoje Vam od 14. avgusta do 06. septembra. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina uživajte uz dragu osobu od 02. do 26. oktobra. Posebno zadovoljstvo i pravi ljubavni procvat, emotivni zanos ili nova romansa, očekuje Vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vase sazveždje od 17. novembra do 13. decembra. Osetićete snažnu potrebu da ulepšate svoj porodični, bračni ili intimni život.

Početkom godine potrudite se da budete pravilno informisani i dovoljno oprezni u komunikaciji u partnerskim odnosima. Postoje određene “naznake” o promeni poslovnog mesta, o mogućem pregrupisavanju u timu saradnika. Preuzmite aktivnu ulogu i odgovorite na dobru ponudu u periodu od 22. januara do 09. februara i zatim, od 16. aprila do 05. maja. Važno je da kontrolišete svoju želju za lagodnim poslovnim uslovima i kontaktima. U periodu od 19. maja do 03. juna, očekuju Vas povoljnije prilike, investirajte svoje znanje i energiju u perspektivne ciljeve. Na Vama je da pokažete svoje bogato znanje i sposobnosti na delu u drugoj polovini avgusta, zatim od 12. septembra do 02. oktobra, kao i od 08. do 27. decembra. Zaslužena nagrada Vas očekuje tokom naredne 2013. godine.

Zbog napornih obaveza i dinamicnog načina života moguće su češce glavobolje, hronične tegobe, promene i oscilacije sa pritiskom, povremene virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihicko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 16. do 28. februara, zatim od 22. jula do 10. avgusta, pocetkom septembra, kao i sredinom decembra meseca.

Pogledajte i Vaš horoskop za 2013. godinu.

JARAC (22.1.- 20.1.) - CAPRICORNUS
Ova godina sa strane horoskopa najavljuje sjajne aspekte na polju karijere i većih društvenih uticaja. Pred Vama je period koji donosi šire mogucnosti za profesionalnim usavršavanjem i napredovanjem na statusnoj lestvici. Uspevaćete da ostvarite svoje velike ambicije, ali su neophodna i izvesna odricanja. Ipak, Vaš smisao za poslovanjem učinice da postupno ostvarite hijerarhiju ciljeva. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz udruživanja i povezivaja razlicitih profila mogućnosti ka zajedničkom cilju. Planetarni aspekti ukazuju na moguće probleme u srednjoj fazi planova ili aktivnosti, ali završnica donosi upeh i satisfakciju. Takođe, važno je da odredite i buduće smernice za dugoročniju perspektivu. Isplatiće Vam se različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Ljubavna i porodična dešavanja utiču na Vaše dodatno samopouzdanje, a sve dobija pravi smisao tek kada svoju sreću podelite sa bližnjima. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa ovo je povoljan period za zajednicu i porodicu.

U romantičnom stilu izražavate svoja osećanja i svom snagom stremite ka nekom novom, neobičnom ili uzbudljivom ljubavnom iskustvu. Jasno Vam je koga ili šta želite u svom prisustvu. Imate nameru da ostvarite svoje ljubavne vizije, bez obzira na svoj emotivni status ili na godine. Početkom godine osetićete veliki emotivni zanos i potrebu za strasnom romansom i srecnim životom u dvoje. Najuzbudljiviji ljubavni dogadjaji Vas očekuju u periodu od 02. januara, pa sve do 07. marta. Venera će boraviti u Vašem sazvežđu i učinice da se osećate zanosno ili čarobno uz voljenu osobu. Snažni emotivni impulsi ispuniće Vaše misli i osećanja u periodu od 08. aprila do 03. maja, zatim od 29. maja do 24. juna, kao i od 19. jula do 12. avgusta. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju, sve ima ljubavni predznak ili stvara uvertiru u srećniju buducnost. Uživajte u ljubavnoj sreći u periodu od 06. septembra do 04. oktobra, kao i od 24. oktobra do 17. novembra. A Venera ponovo ulazi u Vaše sazveždje od 11. decembra.

Važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju i da precizno predstavite svoje poslovne, finansijske ili privatne planove. Pravilna informisanost o prilikama na poslovnoj sceni i mudra taktila donose najbolji efekat. Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu, ali istovremeno i dovoljno motivisani da predstavite svoje stvaralačke sposobnosti u periodu od 03. do 22. januara i zatim od 09. februara, pa sve do 16. aprila. Vrhunski rezultati, posebna priznanja ili napredovanje na statusnoj lestvici očekuju Vas tokom maja i juna meseca. Imaćete značajnu podršku od strane nekih uticajnih, moćnih i važnih saradnika u periodu od 27. avgusta do 12. septembra i naročito od 02. oktobra, pa sve do 08. decembra, kao i krajem godine.
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizicku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguće su cešce glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 14. aprila do 06. maja, zatim od 08. do 22. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Pogledajte i Vaš godišnji horoskop za 2013.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) - AQUARIUS
Vaš ovogodišnji horoskop najavljuje značajnije promene u karijeri i šire mogućnosti za napredovanjem na statusnoj lestvici. Novi dogadjaji Vašu pažnju usmeravaju ka društvenom prestižu i potrebi da uvećate svoju imovinu. Aspekti su zaista povoljni za različite vidove novčanih transakcija, investiranja kroz finansijke i imovinske vrednosti, kao i za kreditne aranžmane. Princip Vašeg uspeha najčešce proizilazi iz podrške okoline ili pozitivnog uticaja odredenih osoba. Ponekad morate biti spremni na veći rizik, ali sve ima svoju cenu i Vi umete da prepoznate dobitnu kombinaciju. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, ekonomiju i političke angažmane. U ljubavnom odnosu možda još uvek niste spremni na veća žrtvovanja, sem ako pored sebe imate dugogodišnjeg partnera koji ume da Vam se prilagodi. Ako se nalazite u neformalnoj vezi ili ste slobodnog emotivnog statusa, nećete dozvoliti da Vas neko ograničava ili da menja Vašu orijentaciju. Umete na vreme da sprečite sukob interesa.

Aktivna uloga u društvenom životu, je izuzetno važna za Vaše samopouzdanje na različitim nivoima. Ljubavna faza preispitivanja kroz koju prolazite nateraće Vas da se povremeno intenzivnije posvetite svojoj karijeri, ali to Vam neće doneti željenu ili potpunu satisfakciju. Osetićete ljubavni zanos, veliku sreću i zadovoljstvo, u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz Vaše sazvežde od 05. marta do 06. aprila. Prijatni događaji koji ce obeležiti Vaš ljubavni odnos, ili susret sa osobom koja će uneti novu emotivnu toplinu i nežnost u Vaše srce, očekuju Vas u periodu od 03. do 29. maja i naročito, od 24. juna do 11. jula. Imaćete novu priliku da osetite zadovoljstvo, dozvolite sebi da Vas inspirišu najlepše želje i osećanja prema voljenoj osobi od 12. avgusta do 07. septembra. Nezaivisno od svog emotivnog statusa ili godina, uživajte u novoj romansi i zajednickoj sreći od 02. do 26. oktobra, kao i od 17. novembra do 13. decembra.
Početkom godine morate imati dovoljno strpljenja i poslovne mudrosti u osmišljavanju dobrih poteza, kao i u susretu sa saradnicima. Ali nemojte prekoračiti svoja ovlašcenja koja su regulisana zajedničkim dogovorom ili partnerstvom. Da bi neko prihvatio i dobro nagradio Vaše ideje, treba da podstičete zajedničku orijentaciju, udruživanje ili saradnju u periodu od 22. januara do 09. februara, zatim od 12. aprila do 05. maja, kao i od 17. maja do 03. juna. Vidljive promene, različite olakšice i povoljnija poslovna klima Vas očekuje u drugoj polovini godine. Svoje planove i važne ciljeve, uvek možete da ostvarite na neki zaobilazan način ili mudrom poslovnom strategijom. Znacajniji rezultati očekuju Vas krajem avgusta i posebno od 12. septembra do 02. oktobra, kao i od 08. do 27. decembra.

Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste razlicitim pritiscima i često se nalazite pod stresom. Moguće su češce glavobolje, zatim povremene stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 02. do 22. januara, zatim od 03. do 12. februara, u drugoj polovini jula meseca, kao i od 23. oktobra do 12. novembra.

Pogledajte i Vaš horoskop za 2013. godinu.

RIBE (20.2.- 20.3.) - PISCES
Vaš ovogodišnji horoskop ukazuje da će Vam ova godina doneti periodično smenjivanje povoljnog perioda za većim poslovnim angažovanjem i uspehom, ili većim posvećivanjem pažnje događajima u privatnom i ljubavnom životu. Umeće je da prednost dajete jednoj ili drugoj strani, u skladu sa mogućnostima i planetarnim uticajima koji Vas prate. Moguće je ostvariti poslovni uspeh i ličnu sreću, ali neophodna je podrška okoline. Razmena informacija, usvajanje novih sadržaja i udruživanje su principi koji Vam omogućavaju brže i lakše napredovanje. Očekuje Vas značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa edukacijom, naukom, izdavaštvom, umetnošcu, turizmom, zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodičnom životu osetićete zadovoljstvo koje Vas inspiriše na veće zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrašnjom snagom koju dobijate kroz bliskost sa dragim osobama. Moguće je uvećanje imovine ili rešavanje nekih pitanja o nasledu i sudskim sporovima.

Početkom godine bićete sjajno raspoloženi za novu ljubavnu romansu ili srećniji odnos sa voljenom osobom. Nezavisno od svog emotivnog statusa ili godina uživajte u svemu što Vas čini zadovoljnom, srećnom i ostvarenom osobom. Prepustite se svojim osećanjima u periodu od 04. januara, pa sve do 05. marta. Najlepše emotivno zadovoljstvo i “ljubavna čarolija” kroz ostvarenje velikih snova, očekuje Vas u periodu dok Venera bude prolazila kroz Vaše sazvežde od 08. aprila do 03. maja. Novi emotivni ili strasni zanos i ljubavno zadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom očekuje Vas u periodu od 29. maja do 24. juna, zatim posebno od 19. jula do 12. avgusta. Potrudite se da zajednički život učinite dovoljno inpirativnim i uzbudljivim u svakom pogledu od 06. septembra do 02. oktobra, kao i od 26. oktobra do 17. novembra. Sve što je lepo može biti i lepše, ako to želite. Krajem godine učinite sve što je potrebno da uveličate i da sačuvate svoju porodičnu, ljubavnu ili ličnu sreću.

Stalo Vam je da budete dobro informisani o novim događajima na poslovnoj sceni, samo aktivna uloga i dodatna upornost predstavljaju princip Vašeg uspeha. Početkom godine saradnicima treba da predstavite svoje ideje ili nova rešenja, Vaš uspeh biće srazmeran uloženom naporu. Način na koji gradite svoje poslovne veze ima veliki uticaj na završne rezultate. Poželjno je da delujete sugestivno na svoje saradnike, ali i da prihvatite njihov uticaj. U periodu od 02. do 24. januara, investirajte svoje znanje i energiju na razlicitim stranama. Važno je da se orijentišete prema ciljevima koji donose značajne rezultate i zapaženi uspeh od 09. februara do 16. aprila, zatim od 05. do 19. maja, kao i od 03. do 28. juna. Očekuje Vas satisfakcija u periodu od 27. avgusta do 12. septembra i od 02. oktobra, pa sve do 08. decembra. Promišljenim ulaganjem svog novca, znanja i sposobnosti u korisne i perspektivne projekte, stvarate sebi dobru osnovu za budući uspeh u narednim godinama.

Moguće su povremene glavobolje, pojačana nervoza ili smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite imaju negativan uticaj na Vaše psiho-fizicko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 16. do 28. februara, zatim od 22. marta do 14. aprila, sredinom avgusta, od 02. do 08. septembra, kao i krajem decembra meseca.

Pogledajte i Vaš godišnji horoskop za 2013.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

25 коментара

 1. Анониман // 10 децембар, 2011  

  alal vera samo nek bog da zdavlje i onda je sve super

 2. Анониман // 15 децембар, 2011  

  dobar horoskop.

 3. Анониман // 16 децембар, 2011  

  Hvala Vam za horoskop. Nadam se da će se bar deo ispuniti.

 4. Анониман // 27 децембар, 2011  

  Hvala VAM za horoskop,NADAM SE da ce bar deo ispuniti!!! pozz iz Skopje

 5. Анониман // 30 децембар, 2011  

  NE VERUJEM PRETERANO U HOROSKOP ALI ^INI MI SE DA JE OVAJ DOBAR I DA SE POKLAPA SA MOJIM O^EKIVANJIMA U 2012.

 6. Анониман // 31 децембар, 2011  

  odlican horoskop :DDD

 7. Анониман // 02 јануар, 2012  

  super horoskop,nadam se da ce biti posla kako i pise

 8. Анониман // 13 јануар, 2012  

  bilo bi lepo da sve bude tako,ustvari sve zavisi od nas samih

 9. Анониман // 17 јануар, 2012  

  Biće sve super, Bože daj para i zdravlja. Živjeli!

 10. Анониман // 22 јануар, 2012  

  Nadajmo se da ce sve biti ok.Da ce ova godina biti bolja od prethodnih.Da ce najzad i jedna usamljena vodolija pronaci svoj emotivni mir.

 11. Анониман // 28 јануар, 2012  

  joj,bas lep mi ovaj horoskop...i mene bog da pogleda,zasluzila sam samo nesto lepo u ovoj godini...bas se radujem svakom novom danu....trcim od sad ka sreci
  gospode boze volim te,trebas mi dodji u moje srce...

 12. Анониман // 28 јануар, 2012  

  zadovoljna...hvala vam.

 13. Анониман // 31 јануар, 2012  

  jedna skorpijica i jeda ribica, pa recimo zadovoljne.

 14. Анониман // 31 јануар, 2012  

  hvala pa nek bude tako kako zvijezde kazu pozdrav za sve bl.

 15. Анониман // 01 фебруар, 2012  

  hvala sto ste nam dozvolili da uzivamo. divni ste.

 16. Анониман // 02 фебруар, 2012  

  mislim da se dosta toga slaže sa ovim horoskopom

 17. Анониман // 07 фебруар, 2012  

  Odusevljena sam! Neka se deo ostvari bice super..

 18. anonimus // 06 март, 2012  

  prosle godiste ste me zajebali i ove cete :o

 19. Анониман // 10 март, 2012  

  Zadovoljan,fala bogu da za raka pise nesto lepo...posto hrvatski horoskopi lazu...

 20. Анониман // 18 март, 2012  

  Daj Boze.......,pre ce biti povuci-potegni,....

 21. Анониман // 19 март, 2012  

  super , samo nastavite tako

 22. Анониман // 27 март, 2012  

  nista mi nije pogodilo bezveze

 23. Анониман // 30 март, 2012  

  neznam koliko da verujem al svidja mi se sta mi zvezde kazu

 24. Анониман // 29 мај, 2012  

  jaoj pa ovo je haos po vama ispada da ce me decko ostavitii naci drugu osobu kuku lele nevrujem u horoskope viseeee i nedam svog decka nikome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 25. Анониман // 28 јул, 2012  

  super je samo nek bude tako

Постави коментар