Dok je većina estradnih ličnosti ovog leta išla na Crnogorsko primorje da bi radila, pop pevačica Marija Šerifović odlučila je da se opusti i prepusti noćnom životu, i to toliko da je uz pomoć svojih prijatelja izašla iz kafane!
Naime, pevačica se u neko doba pojavila u jednom ugostiteljskom objektu, a kako naš izvor tvrdi, došla je vidno pripita. Zatim je sa društvom nastavila da pije do te mere da nije mogla sama da napusti objekat!
- Marija se pojavila sa dvojicom momaka oko dva sata posle ponoći. Kada je ušla u kafanu, delovala je pripito. Moram priznati da mi je bila simpatična. Sve vreme se smejala, đuskala i ispijala čašice. U neko doba drugovi sa kojima je bila uhvatili su je za ruke i izveli napolje. Jedva je stajala na nogama – izjavio je izvor koji se te noći našao na licu mesta. Kako bismo proverili ovu informaciju, okrenuli smo Šerifovićevu, koja se slatko nasmejala i rekla da je te večeri bila samo dobro raspoložena.
- Daleko bilo! Bili smo samo baš, baš, baš veseli. Uredno sam sela posle toga u svoj auto i odvezla se put hotela – rekla je Marija za naš list.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар