Poznata folk pevačica Dragana Mirković izabrana je da ove godine bude ambasador evropskog prvenstva u odbojci koje se održava u Austriji: Pevačica je oduševljena ovim pozivom, a kako i sama priznaje, bila je prilično iznenađena što je Odbojkaški savez Austrije baš nju pozvao:
- Poziv mi je stigao i-mejlom pre mesec dana kada sam bila u Srbiji. Suprug mi je preveo tekst, a ja sam bila iznenađena jer nisam mogla da zamislim koja bi moja uloga tamo bila s obzirom da nisam nikada do sada imala veze sa sportskim manifestacijama.
Kada sam stupila u kontakt sa predsednikom Odbojkaškog saveza Austrije Peterom Klajmanom, objasnio mi je da su mene izabrali prvenstveno jer živim u Austriji, uspešna sam i nemam nikakve mrlje u karijeri. Mogu reći da mi je čast što ću biti ambasador evropskog prvenstva, zbog naših ljudi koji ovde žive. Prihvatila sam poziv i sada izvršavam svoje dužnosti, propagiram EP preko svog imena, a vidim da su i moji fanovi oduševljeni i stalno me pitaju kako mogu da nabave karte.
Dragana Mirković kaže da će na prvenstvu otpevati par pesama:
- Pitali su me i da pevam, ali je to meni bilo krajnje neobično jer nisam nikada pevala na sportskim događajima. Dogovorili smo se da otpevam pesmu pre utakmica koje budu igrale reprezentacije Srbije i Slovenije, prvenstveno zbog jezičkih barijera koje postoje. Takođe, prisustvovaću utakmicama i to će mi biti zadovoljstvo – rekla je pevačica.

Izvor: Pulsonline

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар