Francuska glumica Emanuel Beart rešila je da pokrene kampanju protiv plastične hirurgije nakon što je svoj izgled uništila silikonskim operacijama i neprestanim korišćenjem botoksa.

Emanuel koja je domaćoj publici najpoznatija po ulozi u prvom delu filma "Nemoguća misija" planira da pokrene kampanju za podizanje svesti o problemima koji mogu nastati usled estetskih intervencija, vođena prvenstveno svojim lošim iskustvom. Francuska glumica je sa 27 godina korigovala usne estetskom operacijom, zbog čega se mnogo kaje.

- Ako čovek ili žena nešto preprave na svom telu, to je zbog toga što više ne mogu da žive sa tim. Da sam volela svoje usne sigurno ih ne bih menjala. Ljudi u prvom momentu nisu svesni da je promena bilo čega na svom telu - trajna - kaže Emanuel.

Emanuel kaže da želi da devojkama skrene pažnju da ne žrtvuju svoju prirodnu lepotu, posebno sada kada su hiljade žena u strahu od estetskih intervencija, nakon što je otkrivena kompanija koja je plasirala implatante sa jeftinim silikonima umesto sa medecinski kvalitetnim silikonima.

(Blic)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар