Nova sezona dugo očekivanog rialitija "Survivor" koji je ovog puta sniman na Kostariki, počela je večeras na Prvoj televiziji. Čak 18 takmičara doletelo je u nacionalni park Korkovado, našavši se u pravoj divljini, a samo jedan će na kraju osvojiti titulu jedinog preživelog i nagradu od 50.000 evra.

Već prvog dana lako je bilo zaključiti da nas očekuje izvanredan serijal sa mnogo obrta i neizvesnosti. Hrvatska glumica Mia Begović upala je u zamku u kojoj se umalo ugušila. Starleta Stanija Dobrojević je "bacila oko" na rukometaša Ognjena Kajganića, a stilistkinja Kristina Bekvalac je zaspala u zagrljaju manekena Nikole Šoća...

Junake ovogodišnje avanture: Aleks, Aleksandru, Avu, Jelenu, Kristinu, Maju Lenu, Marka, Martinu, Miu, Milana, Nevena, Nikolu, Ognjena, Radovana, Sebastijana, Staniju, Vladu i Žareta će kroz brojne avanture kao i do sada, voditi glumac Andrija Milošević, sa pojačanjem, koleginicom iz Hrvatske Marijanom Batinić.

Odmah po izlasku iz aviona, takmičari su se ukrcali u čamac i krenuli put budućeg boravišta. Ubrzo ih je čekalo prvo iznenađenje: zadatak jasan i naizgled lak: ko pre do obale, njegova marama. Njih je 18, a marama ima samo 16. Glumica Mia Begović tada je upala u zamku svoje dukserice, pa se natopljena dukserica zategla oko njenog vrata i pretila da je povuče u morske dubine. Na svu sreću, pomogli su joj saplemenici, pa je Mia bezbedno isplivala na kopno.

Pošto su se iskrcali i uzeli marame, takmičari kreću u potragu i istraživanje ostrva. Pronalaze izvor pijaće vode, sanduk sa osnovnim potrepštinama, mačete, kremen, konopac... A čeka ih i krevet od bambusa na koji teško da svi mogu da stanu. Muškom delu ekipe ne polazi za rukom da upali vatru, a žene se žale jer ne znaju šta bi koja trebalo da radi. Pada noć, a sa mrakom dolaze i prve čarke.

Milan i Aleks su se ozbiljno sporečkali zbog nemogućnosti da se zapali vatra, dok je Mia izjavila kako će "ih momci nositi na savesti jer nisu uspeli da zapale vatru, pa će retko koja devojka noćas spavati".

S obzirom na činjenicu da su Neven i Aleks ostali bez marame, čeka ih neizvesna sudbina, čiji će ishod saznati sutra. Prema rečima Andrije Miloševića, "od sutra važe nova pravila gde poglavica ima glavnu ulogu".

(Blic)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар