Nakon što su mediji objavili sve što je Sandra Jovanović, poznatija kao Sandra Partizan, radila u rijaliti programu „Parovi“, poznata starleta je kontaktirala sa našim listom u želji da sa sebe spere ljagu!

Naime, skandalozna plavuša je rekla kako su u stvari drugi krivi što se napila (?!) i da je cilj produkcije - gle čuda! - bio da njenim ulaskom napravi šou.

- Bane Đokić i ja smo bili smo gosti gazdarice vile, a ne Stevana i pojedinih nebitnih parazita. Koliko si bitan, toliko i pišu o tebi i dižu ti cenu, kao što su se nakačili na mene. Danas je svaka devojka teška drolja, a u stvari prodaje neko poštenje i glumi finoću (?!) - započela je ova plavuša priču o svom pojavljivanju u „Parovima“ i nastavila:
- Ja sam ta koja je podigla gledanost u subotu uveče, tako da nijedan dan od svih 90 nije bio toliko gledan kao tad, treba da mi zahvale. Produkcija je konstantno slala alkohol i preko konobara su me podvodili (?!) kako bi pravili šou. Najlakše je napiti devojku i iskoristiti je za nešto. U kadru sam bila namenski četiri sata sa Ivicom! N. N., koja se našla kao gost i rekla Ivici vulgarnosti o meni, isuviše je zlobna i ne vredi pomena. Dobio je minut slave preko moje grbače - pravda se navijačica, koja ima loše mišljenje o Ivici Štoriću, partneru Alke Vuice:

- Što se tiče Ivice, bolje bi mu bilo da me više ne pominje jer je iskoristio momenat kada sam se pojavila i odmah mi se nakačio na vrat i smarao me dok se nisam opila, i to njegovim urgiranjem i nazdravljanjem. Previše je ljigava osoba jer je po mom izlasku bio prost, ogovarao i vređao me! Sramota! - završila je znamenita Sandra Partizan, inače poznata po svojim golišavim fotografijama.

Inače, navijačica je pre nekoliko dana ušla na žurku u rijaliti program „Parovi“ i tada je u alkoholisanom stanju nudila Ivici Štoriću oralni seks.

Sandra: Ivica je gej!
Navijačica Partizana je nakon svega što se desilo rekla da je partner Alke Vujice gej, iako se ljubila sa njim!
- Jako mi je žao jer je on gej i želeo je da se opere od te priče u javnosti. Dobio je samo poljupce, a to što sam ja izgovarala bilo je više u šaljivom kontekstu - rekla je starleta.

(Pulsonline)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар