Martina Rajić pokazala je još jednom zašto se našla u najužem krugu ovogodišnjeg izbora za Plejboj zečicu godine, a ovoga puta njene smele fotografije krase stranice novog izdanja magazina „Maxim“.

Martina je prvo dospela u žižu javnosti 2009. za vreme snimanja holivudskog filma „Koriolan“ u Beogradu, kada se šuškalo da je ova seksepilna plavuša zavela čak i čuvenog Džerarda Batlera.

- Mogu da kažem da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan, budući da je takva svetska zvezda. Rekao mi je da imam neku neobičnu lepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje - rekla je tada Martina.

Iako je delovalo da je glumac ozbiljno zainteresovan za ovu manekenku, njihova veza se završila kad i snimanje „Koriolana“. Nakon toga, Martina je nastavila da se bavi svojim primarnim poslom, manekenstvom, a onda je lani bila i deo rijalitija „Parovi“.

U novom broju „Maxima“ ova lepotica otkrila je šta je to tako fatalno u vezi s njom. Pored zavidne linije, Martina je pokazala i novu tetovažu na leđima.

(Blic)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар