Zbog vulgarnog ponašanja učesnika rijalitija s gostima na žurki, vlasnici vile odlučili su da ih propisno kazne.

Učesnicima rijalitija "Parovi" nagrada je smanjena za čak 180 hiljada evra! Razlog je vulgarno i skandalozno ponašanje Baneta Đokića i Sandre Partizan, koji su zajedno kao gosti bili na žurki u vili. Mladić je bacao čaše, a devojka se toliko napila da je Ivici, partneru Alke Vuice, nudila oralni seks, a potom se s njim i još dvojicom takmičara zaključala nakratko u toalet.

Gazdarici vile Vanji Kostić nimalo se nije dopalo što je to dvoje gostiju narušilo ugled šoua, i što su se učesnici poveli za njima.

- Nisam bila zadovoljna vašim ponašanjem i time kako su se ponašali vaši gosti. Smanjujem vam nagradu za 180 hiljada evra, poručila je u video-poruci.
Takmičari nisu krili nezadovoljstvo, a najglasnija je bila Alka Vuica, prenosi Kurir. Galamila je na sav glas.
- Ovo je klasična navlakuša. Šta se ku..iš ako nemaš para. Muka mi je od ovoga. Gazdarica je fejk jer nudi novac koji nema. Šta je ovo ovde? Jesu li sve oko mene ludaci? Neka meni oni daju moj honorar, a za ostalo me baš briga, vrištala je pevačica.

Podsetimo, pobednički par je u prošloj sezoni šoua osvojio 250 hiljada evra, a ostaje da vidimo koliki će iznos biti na kraju ove sezone.

(Pulsonline)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар