Neki su u bračnu zajednicu stupili kao maloletni, među nekima je razlika više od deset godina, neki su se pre braka videli dva puta, neki nemaju dece, ali svi oni pregurali su oko pola veka sa svojim partnerom. Pitali smo ih da sa nama podele recept za uspešan i dugovečan brak. 

Dok se bavimo parovima iz javnog života čiji su brakovi trajali otprilike koliko i letnji raspust potpuno u zapećak stavljamo one koji su uspeli da održe svoju bračnu zajednicu onoliko godina koliko Britni Spirs nije uspela sati.

U slavu ljubavi beogradska opština Savski venac je i ovog 14. februara, četvrti put za redom, okupila bračne parove sa najdužim stažom. Svega dva para su u braku tridesetak godina, a plejada je onih koji su u ovakvoj zajednici duže od 45 godina, pa čak ima i onih koji su zajedno preko 65. U šali kažu da su tri države i mnogo predsednika promenili, ali da supružnika nisu.

Neki su u bračnu zajednicu stupili dok je žena bila maloletna, među nekima je razlika više od deset godina, neki su se pre braka videli dva puta, neki nemaju dece, ali svi oni pregurali su oko pola veka sa svojim partnerom.

Oni bi trebalo da su najbolji savetodavci za dobar i uspešan brak. Pitali smo ih šta je recept za dobar brak, a interesantno je da su gotovo svi na prvo mesto stavili reč "tolerancija".



Izvor: Mondo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар