Izgleda da je bivša rukometašica Svetlana Kitić našla svoju „srodnu dušu“ u rijaliti programu „Parovi“, pa će joj tako u svađama sa suprugom i ispijanju alkohola pomoći njena draga Alka Vuica! 

Naime, Ceca i Alka su se pre dva dana toliko napile da je hrvatska pevačica završila na podu prilikom pada, a rukometašica je opet imala jednu od spektakularnih svađa sa svojim partnerom.

- Smrt fašizmu, sloboda narodu! - vikale su pijane ukućanke luksuzne vile dok je suprug Svetlane Kitić, koji je uprkos minusu napolju stajao u gaćama, pokušavao da joj objasni da ne treba tako da se ponaša. Dok su njih dvoje objašnjavali jedno drugom ko je kriv, Alka se umešala u njihovu svađu i stala na stranu svoje drugarice. Pokušala je pevačica da objasni Milanu da nije u pravu i da ostavi Cecu na miru, ali on nije odustajao od rasprave. Rukometašica je izgubila glas i promuklo vikala na svog muža, a utehu je u jednom trenutku našla u zagrljaju Vuice, koja je tešila i molila da se smiri.

- Uključi kočnice za ponašanje - ponavljao je Magić, a onda počeo i pevačici da govori kako ga je uvredila svojim ponašanjem.

- Uvredila si me, ali ne zameram ti i nisam zlopamtilo - pričao je Cecin muž, na šta je od Alke dobio „želju“ da crkne.

Ostali ukućani luksuzne vile su bili zgroženi ponašanjem njih dve, što je stvorilo dodatnu tenziju među parovima.

(Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар