Najbolji teniser sveta Novak Đoković doneo je sreću fudbalerima “Milana”, koji su u prvom meču osmine finala Lige šampiona deklasirali londonski “Arsenal” sa 4:0.

Đoković, koji je veliki navijač italijanskog šampiona, stigao je u Milano i uživao u sjajnoj igri i pobedi “rosonera”. On je posle meča sišao do svlačionice Milana, pozdravio se sa igračima, a od Zlatana Ibrahimovića dobio je na poklon dres sa posvetom.
“Navijači „rosonera“ su se odlično proveli na utakmici, a ja sam sa drugom i bratom pružio podršku svom omiljenom timu koji je odigrao neverovatno. Izgleda kao da smo Milanu doneli sreću. Upoznao sam igrače Milana prošle godine u Dubaiju. Nemam puno vremena da pratim svoj omiljeni tim, ali ove nedelje ne igram ni na jednom turniru pa sam došao da užiov odgledam utakmicu i zaista sam srećan zbog toga”, rekao je Novak Đoković italijanskim medijima po završetku meča na San Siru.

Srpski teniser je u Milano otputovao neposredno posle svečanosti u Domu Narodne skupštine, gde mu je predsednik Boris Tadić povodom Dana državnosti Srbije uručio Orden Karađorđeve zvezde.

(Tanjug)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар