Posle nekoliko meseci potrage za muzičkim talentima širom zemlje "Prvi glas Srbije", koji se emituje na Prvoj televiziji, stigao je do završnice. Od prvobitnih 5.000 kandidata knjiga je spala na tri slova: Nevenu Đorđević, Davora Jovanovića i Igora Terziju. Poslednja i ujedno najteža odluka biće na žiriju, koji čine Lena Kovačević, Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare. Oni će uz pomoć SMS glasova publike najzad izabrati pobednika "Prvog glasa". A izbor neće biti nimalo lak.

Davor: Ostvario sam cilj!
"Ostvario sam cilj jer mi je najveća želja bila da dođem do superfinala! Ako pobedim, biću veoma ponosan, ali neće mi biti krivo ni ako pobede Igor ili Nevena. Nemam tremu, samo adrenalin, koji me pokreće i nosi!"
Igor: Hoću pobedu!
"Osećam se fenomenalno kao superfinalista! Na početku nisam ni sanjao da mogu tako daleko da doguram, ali sada sam više nego siguran u sebe. Biću iskren i reći ću da očekujem pobedu."
Nevena: Svi smo pobednici!
"Još uvek sam pod utiskom poslednje emisije, jer nisam očekivala da ću ja biti deo top-trojke. Ovo je veliki uspeh, mi smo svi pobednici. Nadam se da ću u superfinalu imati dobar nastup."

Izvor: Kurir

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар