Vest da je RTV Pink posle godinu dana zakašnjenja konačno uplatio honorare bivšim učesnicima rijalitija Farma i Dvor jedne je obradovala, a druge žestoko iznervirala.

I dok srećnici koji su dobili novac planiraju kako da ga potroše, drugi su ogorčeni što na njihovim računima nema para. Ipak, većina i dalje izbegava da govori o tome jer se plaše da se ne zamere Željku Mitroviću.

- Ova priča se završila na obostrano zadovoljstvo – i moje i Pinkovo. Odavno sam planirao šta ću sa dobijenim honorarom, ali kako se isplata otezala, tako sam menjao planove. Sad, kad je dogovor konačno ispoštovan, mogu da kažem da je možda i bolje što sam pare dobio tek sada jer bi ih odavno potrošio – kaže Aca Ilić, koji spada u grupu onih koji su novac dobili.

Za razliku od njega, ima i onih kojima Mitrović zarađene pare deli na kašičicu, pa iako su dobili tek mrvice, ne gube nadu da će im kompletan honorar uskoro biti isplaćen.

- Nemam pojma šta se dešava, niko mi ništa ne govori. Kad mi je legla prva uplata od Pinka pre tri meseca, rečeno mi je da je to 40 odsto honorara. Prošle nedelje sam dobio još toliko, što znači da mi duguju još 20 odsto. Kad će mi to biti isplaćemo, niko mi nije rekao, niti znam koga da pitam. Kako sam čuo, kompletne honorare su dobili i pojedini učesnici Dvora, što nije fer jer se taj rijaliti emitovao posle naše Farme. Nije mi do para, već do principa – razočaran je Renato Henc.

Nekoliko puta bivši farmeri i dvorani okupljali su se daleko od očiju javnosti i dogovarali kako da dođu do svog novca.

Pregovarali su sa Mitrovićem, ali vodeći računa da mu se ničim ne zamere. Sada kada se red pred Pinkovom kasom smanjio, rado bi da zaborave sve muke kroz koje su prošli čekajući dogovorene honorare.

- Prošle nedelje sam dobio još jedan deo honorara. Ne znam tačno koji je to deo dogovorene sume, ali jedva čekam da dobijem ostatak. Ovo što sam dobio, odnela mi je poplava! Nepažnjom sam poplavio kompletnu kuću koju sam nedavno renovirao, tako da sada štetu moram da saniram od para dobijenih sa Pinka – jadikuje Zoran Pejić Peja, bivši farmer.

Željku Mitroviću, vlasniku RTV Pink, stalo je da što pre isplati bivše učesnike rijalitija jer je to jedini način da privoli buduće farmere da dođu na imanje u Lisoviću na proleće.

Iako su mnogi na Pinku protiv još jedne Farme, vlasnik ružičaste televizije uviđa da je to najjeftiniji način borbe sa turskim serijama, koje su u vrhu gledanosti i donose popularnost konkurentskoj Prvoj TV.

Izvor: Pulsonline

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар