U metropoli crnogorskog turizma u Budvi u novogodišnjoj noći nastupaće popularna grupa Prljavo kazalište, dok je za 1. januar najavljen koncert Dina Merlina.

Veselo će biti u obližnjim Bečićima, gde će gosti u najpoznatijem crnogorskom hotelu Splendid najludju noć moći da dočekaju uz pesmeHarisa Džinovića i Danijele Martinović. U petrovačkom hotelu Palas glavna muzička zvezda biće Lepa Brena, a osim nje za dobar provod pobrinuće se se i Željko Joksimović i Sergej Ćetković. U najpoznatijoj crnogorskoj diskoteci Maksimus u Kotoru nastupaće poznati hrvatski muzičar Toni Cetinski, a u tom gradu goste će zabavljati i Aca Lukas, Milena Ćeranić i Ana Nikolić. Veselo će biti i u Sutomoru gde će za doček Nove godine pevati Bane Mojsilović, Aleksandra Bursać, Dušan Svilar i Stevan Andjelković.
I hoteli na severu Crne Gore organizovaće doček Nove godine. Za vruću atmosferu na Žabljaku biće zaduženi Ana Bekuta, Jadranka Bajraktarević i Nina Žižić, dok će u kolašinskom hotelu Bjanka nastupati Darko Lazić i Milica Todorović. Crnogorski hotelijeri saopštili su da će cene dočeka i smeštaja biti na nivou prošlogodišnjih.

Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар