Posle svake greške neumitno sledi i kajanje, što je potvrdila i folk diva Svetlana Aleksić, koja je,  provela besanu noć kajući se zbog toga što je u petak privedena zbog bahate vožnje.

- Čim su je zaustavili na autoputu, Seka je shvatila da je greška samo njena. Posle iznošenja svih podataka i detaljnog objašnjenja šta se dogodilo, Seka je platila kaznu i izvinila se. Nakon toga je otišla u studio i nije imala mnogo vremena da razmišlja o svemu sve dok nije stigla kući. Kada su se utisci slegli, shvatila je da nije smela sebi da dozvoli da bude uhapšena. Ona dobro vozi, ali bez obzira na sve, bilo joj je jasno da pri tolikim brzinama ne postoji vozač koji može brzo da reaguje. Cele noći nije spavala jer je shvatila da je dala loš primer ovom bahatom vožnjom - za „Alo!“ je ispričao izvor blizak pevačici, koji je dodao da je ona čak i prokomentarisala sve, rekavši da je pogrešila.
- Rekla je: „Kajem se zbog svega. Nisam smela da dopustim da se ovo desi, jer sam ugrozila i tuđe i svoj život. Sve je, na svu sreću, prošlo bez posledica, ali mi je ovo velika škola za ubuduće“. Inače, posle svega, mnogo prijatelja ju je zvalo da je pita kako je i ona im je odgovorila da je dobro - dodao je dobro obavešten izvor.
U želji da i od nje čujemo potvrdu ovih reči, pozvali smo Aleksićevu, ali je ona bila nedostupna za komentar do zaključenja ovog broja.

Aleksićeva: Izazvali su me!
Podsećanja radi, folk zvezda Seka Aleksić u petak je zaustavljena na autoputu Beograd - Novi Sad, jer je svojim „mercedesom SLK“ dostigla brzinu od 203 kilometra na čas. Aleksićeva je platila kaznu od 100.000 dinara, a zbog činjenice da ima austrijsku vozačku dozvolu, njoj neće biti oduzeto 14 poena, ali će joj biti zabranjeno upravljanje motornim vozilom u trajanju od osam meseci.
- Kada me je sudija pitala da li hoću da nešto prigovorim, rekla sam da su me presretači izazvali da prekoračim brzinu - objasnila je Seka za portal tabloida „skandal“.

Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар