Za neke Ceca Ražntović peva kao slavuj, dok drugima, poput Vlada Georgieva, njen glas i pesma nisu na visokom kulturnom nivou! Naime, pevač i član žirija rekao je učesnici takmičenja „Prvog glasa Srbije“ da je pesmu „Beograd“ kultivisala svojom interpretacijom i podigla je na viši nivo od onog na kojem je bila.

- Tvoja energija nije bila na nivou, ali mislim da znam zašto. Mislim da nisi bila zadovoljna izborom pesme, da si ušla sa strahom, ali čim si počela da pevaš, shvatio sam da nema razloga za to. Sad ću ti dati veliki kompliment: svojom interpretacijom si kultivisala ovu pesmu, podigla je na viši nivo, tako da mi se „Beograd“ sad još više dopada!- rekao je Vlado Neveni Đorđević nakon što je izvela Cecin najveći hit.
Očigledno je bilo da je takmičarki prijao kompliment, a kako su fanovi Svetlne Ražnatović „preživeli“ ovaj udar Georgieva na Cecin glas i kulturni nivo pesama ostalo je nepoznato, kao i reakcija same pevačice, jer iz njenog PR tima nismo dobili komentar do zaključenja ovog broja.
Popularnog Barbu zamolili smo da nam objasni zašto je pesma nekultivisana u Cecinoj interpretaciji, pa je dobila „kutivisanost“ u izvođenju anonimne pevačice.
- To je značilo da je Nevena pevala bez trilera i da se dobra pesma može otpevati na više načina - prokomentarisao je kratko Vlado za naš list.
Inače, ovo je prvi put da su svi takmičari „Prvog glasa Srbije“ imali zadatak da pevaju domaće pesme i po reakciji publike moglo bi se zaključiti da je promena prijala svima.

„Prva“: Vlado figurativno o pranju ušiju!
Nakon što je Vlado Georgiev u svom obraćanju rekao publici da pojača ton i opere uši, na internetu su se pojavili brojni komentari, a portparol „Prve srpske televizije“ za “Alo!“ je izjavio da je pevač to rekao samo figurativno.
-To je figurativno rečeno i svako pametan je shvatio kako treba - rekli su iz pres službe te televizije, a Georgiev nam je objasnio da se takav komentar odnosio na onaj deo publike koji je sačuvao izvođače koji su pevali loše.
- Moj komentar se odnosio na onaj deo publike koji je sačuvao izvođače koji su pevali loše u subotu i da su se samo zbog njih Ana i Aleksandra nepravedno našle u duelu - izjavio je Barba.

Vlado i Lena u simpatičnim prozivkama!
Gledaoci ove emisije imali su priliku da Georgieva i Lenu Kovačević čuju u toku emisije kako se na simpatičan način prozivaju i komentari na takav njihov odnos su veoma pozitivni. Naime, njih dvoje tokom emisija imaju spontane prozivke koje se ne nalaze u scenariju „Prvog glasa Srbije“, tako da organizatore iza kamera ponekad iznenade onim što kažu. Neki su pomislili da možda između Vlade i Lene postoji neki problem, pa na ovaj način pokušavaju da „vrate“ jedno drugom, ali nam je rečeno da je sve to šala.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар