Žiriju muzičkog takmičenja "Ja imam talenat" neće biti nimalo lako, jer se u ovom šou programu posle samo dve nedelje emitovanja izdvojilo nekoliko veoma talentovanih takmičara. Prema mišljenju velikog broja gledalaca, najveća zvezda druge takmičarske večeri bila je 11-godišnja Emilija Đonin iz Vršca. Ova skromna učenica petog razreda žiri, ali i publiku u Pozorištu na Terazijama, oborila je s nogu već nakon prvih taktova pesme Kristine Agilere "Something’s Gotta Hold On".

Mala Emilija objašnjava zašto je izabrala baš tu pesmu, ali i šta još rado pevuši. "Kristinu sam izabrala zato što mi dobro leže njene pesme, a privatno slušam sve osim narodnjaka. Volim svu noviju, modernu muziku, poput Adel, a kad bih počela da nabrajam sve ne bi bilo kraja. Od domaćih slušam Đorđa Balaševića, Plavi orkestar", kaže ova šarmantna mlada dama i dodaje da, za razliku od svojih vršnjaka, ne voli muziku planetarnog dečjeg idola Džastina Bibera.
Slušajući je mora se primetiit njen savršeni izgovor engleskog jezika, a Emilija priznaje da ga je učila sama, uz pesme. Omiljeni predmet u školi joj je biologija, ali ipak sva njena ljubav rezervisana je za muzičku školu, gde već pet godina ide na časove klavira.



Izvor: Novosti

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар