Pogledajte nekadašnje holivudske lepotane, koje je pregazilo vreme ili "zdrav" život.


Glumci i pevači koji su pre desetak godina žarili i palili širom sveta danas su skoro neprepoznatljivi. Devojke su vrištale na njihovim koncertima, stajale u redovima da bi gledale njihove filmove, a danas se možda ne bi ni okrenule za njima na ulici.

Većina se ugojila, neki su se i "ofucali", izborali, i deluju kao da uopšte ne vode računa o sebi, iako se ne može reći da su batalili karijeru, odnosno i dalje snimaju i pesme i filmove.

Pevač grupe Guns n Roses i dalje ima moćan glas, ali oni trbušnjaci i noge koje su proslavile biciklističke helanke među muškarcima sada su stvar prošlosti. Sada Eksl Rouz (49) "fura" dredove, pletenice i višak kilograma.

Brendan Frejzer, nekada Đorđe iz džungle, ima tek 42 godine ali izgleda starije. Iako je leteo na lijani i izgledao kao da je svaki dan u teretani, sada mu ne pomaže ni savršeno obojena perika.

Bio je Betmen, Svetac i Džim Morison, ali danas Val Kilmer (51) izgleda "kao nasukani kit", piše američka štampa koja baš ne štedi nekada zgodnog glumca.

Mela Gibsona i Vinsa Vona takođe je pregazilo vreme, kao i Džona Travoltu...

Možda najveće razočaranje je glumac Miki Rurk (59), koji je godinama važio za holivudskog srcelomca, ali godine "zdravog" života i bavljenja borilačkim sportovima, kao i brojne plastične operacije, učinile su da Miki izgleda skoro neprepoznatljivo.






Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар