Jedna kineska firma procenila je da su osobe rođene u znaku Škorpije i Device previše ćudljive i kritične, pa je rukovodstvo odlučio da rođenima u tom znaku ne dozvoli ni da apliciraju za posao.

Sa druge strane, Jarčevi, Ribe i Vage više su nego dobrodošli - mereno prema horoskopskim karakteristikama.

Ovaj neobičan oglas za posao postavila je na oglasnoj tabli univerziteta u gradu Vuhuan kompanija za učenje engleskog jezika, izazvavši time burne reakcije javnosti, prenosi "Frans pres".

"Ne želimo Škorpije ili Device, dok će Jarčevi, Ribe i Vage imati prioritet", piše u oglasu.

Lokalni meriji prenose izjavu zaposlene u neimenovanoj kompaniji koja je rekla da je istraživala horoskop i da je otkrila da Škorpije imaju snažne ličnosti i ćudljive su dok su osobe u znaku Device previše kritički nastrojene i ne zadržavaju se duže na jednom poslu.

"Zaposlila sam ljude koji su rođeni u ta dva horospokspa znaka i oni su se ili svađali sa kolegama ili nisu mogli dugo da ostanu na poslu", rekla je žena predstavljena samo kao Ksija.

U izveštajima se ne i navodi zašto su druga tri znaka podobnija i bolja za mesto profesora i saradnika u kompaniji.

Ovo nije prvi slučaj da horoskop utiče na poslodavce. U istom gradu jedna studentkinja, rođena u znaku Raka, pokušala je pre nekoliko meseci da se zaposli u kompaniji koja organizuje venčanja ali je odbijena zbog toga što su "Vodolije i Škorpije pogodnije za posao".

Pogledajte Vaš horoskop za 2012 ili Vaš dnevni horoskop.

Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар