Gostujući u "Amidži šouu" Saša Popović otkrio je da se uvek ložio na pevačice, ali i nekoliko detalja o Milanu Stankoviću...
Nakon Ognjenovog prekidanja emisije "Narod pita" i upozoravanja na Sašino konstantno ulaženje u njegov termin, u Amidži šou napokon je postignut dogovor - Popović je obećao da će od sada emisiju završavati na vreme.
Sećali su se Popovićevih početaka, pa i perioda kada je nastupao kao pevač, a nakon emitovanog spota iz tog vremena, Saša je otkrio da se u bendu iza njega nalazi i Željko Mitrović, pa je u šali rekao da je ovo poslednja Ognjenova, a možda i njegova emisija na TV Pink. Na pitanje kako mu je išlo kao pevaču, Saša je kratko odgovorio: "Za tih par godina kao pevač, sebi sam zaradio kuću na Bežaniji."
Shvatio je mentalitet naroda od silnih putovanja širom cele bivše Jugoslavije i napravio Grand produkciju povučen tim iskustvom. Otkrio je i da se pre braka stalno zaljubljivao u određenu vrstu žena: "Naravno da su mi se dopadale lepo sređene žene u minićima, zgodne, ali kada bi mi prosečna žena rekla da je pevačica odmah bi se zaljubljivao u nju i zaboravljao onu zgodnu."
O konfliktu sa Milanom Stankovićem bio je vrlo jasan: "Milan je divan dečko, profesionalac i drag momak, drago mi je što ga je Grand napravio. Međutim, došlo je do nesuglasica, neću reći kakvih, pa čak i do verbalnog duela. Obojica smo se naljutili, on čak i više jer nije hteo da peva 17 meseci iako sam mu nudio i album i novac i kuću, on se držao svoga i onda smo raskinuli ugovor", objasnio je Saša.

Izvor: Puls

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар