Premda se medijska pompa zbog razvoda od Nataše Bekvalac odlično odrazila na promet u njegovoj kafani „Tako je suđeno“, Dača Ikodinović je izgleda odlučio da proda ovaj ugostiteljski objekat!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, proslavljeni vaterpolista je rešio da napusti posao ugostitelja u Novom Sadu. Razlog za ovakvu odluku je njegova želja da se nastani u srpskoj prestonici i da provodi više vremena sa ćerkama Andreom i Hanom.

- Dača ozbiljno razmišlja da proda kafanu i vrati se u Beograd. Ma koliko on uživa u tom poslu i voli da se druži sa svojim gostima, sve češće razmišlja o tome da se vrati u rodni Beograd i posveti nekim drugim stvarima. Iako je tokom prethodnih godina u Novom Sadu stekao dosta prijatelja, Beograd je ipak grad za koji ga vezuje najviše uspomena i u kojem bi voleo da dočeka starost. U poslednje vreme dosta priča sa nama o tome i svi ga savetujemo da uradi onako kako misli da je najbolje za njega - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor iz Ikodinovićevog bliskog okruženja. Dača još uvek nije dao oglas da prodaje kafanu, jer ne želi da žuri, ali sudeći prema načinu na koji trenutno razmišlja, sve je bliži toj odluci:
- Posao kafedžije mu oduzima dosta vremena, a i da se ne lažemo, to je jedan jako ozbiljan i stresan posao. Po ceo dan je zarobljen u lokalu i vodi računa da sve dobro funkcioniše i već počinje da oseća da njegov privatni život trpi zbog toga. U svakom slučaju, neće žuriti i strpljivo će čekati pravog kupca, jer mu je veoma važno da neka odgovorna osoba nastavi tako gde je on stao. Isto tako, Danilo ne želi da njegove ćerke Andrea i Hana nijednog trenutka osete da im ne posvećuje dovoljno vremena i zbog toga želi da bude uključen u svaki deo njihovog odrastanja - zaključuje naš izvor.

Dača: Gluposti!!!
U želji da proverimo saznanja do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Ikodinovićem i upitali ga da li prodaje kafanu i vraća se u Beograd. Bivši vaterpolista nam je šturo odgovorio putem SMS-a.
- Gluposti!!! - bilo je sve što je Ikodinović imao da poruči na ovu temu.

Novi Sad zavoleo zbog Nate!
Ikodinović se svojevremeno zbog ljubavi sa Natašom Bekvalac doselio u Novi Sad. Iako nikada nije imao nikakav sportski angažman u ovom gradu, izuzev funkcije direktora Vaterpolo kluba Vojvodina, koju je obavljao posle venčanja, Dača je rodni Beograd zamenio za vojvođansku prestonicu zbog braka sa pop pevačicom. Pošto su se početkom godine Bekvalčeva i on razveli, njegova kafana „Tako je suđeno“ je uz ćerku Hanu jedina stvar koja ga trenutno vezuje za ovaj grad.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар