Nakon što je Hasan Dudić u intervjuu za „Alo!“ rekao da su mu sina Mikija u kocku uvukli kumovi njegove bivše supruge Zlate Petrović, poznata pevačica je odlučila da odgovori na njegove prozivke. Ona tvrdi da reči poznatog pevača i kompozitora nisu na mestu i poručuje mu da brine o svojim problemima.
- Ja Hasanu Dudiću želim sve najbolje u životu, zaista, ali mislim da je krajnje vreme da sada stavim tačku na priču o njemu. Nije mi jasno zašto čovek i dalje mene spominje u bilo kakvom kontekstu jer on i ja ne živimo zajedno već 25 godina! - započela je razgovor Zlata za naš list, a onda i otkrila da Dudić samo priča o dugovima sina Mikija, a nikada nije dao ni dinara da bi se nešto vratilo.
- Boli me uvo, neka priča šta god hoće, ali neka ne spominje da zajedno vraćamo Mikijeve dugove kada sam svaki dinar ja dala i uvek ću jer je u pitanju moje dete, koje najviše na svetu volim! Pa ko će ako neću ja koja sam mu majka?! Bolje neka se Hasan pozabavi svojim dugovima, a o Mikijevim ću se, kao i do sada, ja brinuti. Nisu na vrata kucali samo oni od kojih je naš sin uzeo pare, već i oni od kojih je i on pozajmljivao. Ali, dosta sam ja brinula o njemu, nije on više moje dete, niti neko s kim ja živim, pa da moram i o njegovim parama da brinem. Stavila sam tačku na to. Neka radi i zaradi za sebe i one kojima je dužan, a za sve ostalo vezano za moje dete ja sam tu. Da je normalan čovek, on bi brinuo o sebi pre svega - priča pevačica i komentariše Dudićeve optužbe da su za kockanje njihovog sina krivi Zlatini kumovi.
- Ja ne mogu nikoga da osuđujem za to što se desilo mom sinu. Ja moje kumove volim i poštujem i tako će ostati dok sam živa. Pa ne može neko da vas nagovori na nešto što vi ne želite. Miki je između ostalog u tu priču ušao pre druženja s kumom. To su apsolutne nebuloze. Moj sin se jeste družio sa kumom, sada se ne druži, ali to nema nikakve veze s tim da je neko Mikija naterao da radi nešto što ne želi. Verujte da Hasan ne može da se pomiri s tim da se naš sin leči i zato takve laži govori. Hvala bogu, pa je moj Miki sada dobro i da takve stvari više ne radi. Ja sam uz njega i svestan je svojih grešaka koje više nikada neće ponoviti - završila je Zlata.

Halid Bešlić: Dudić se ponaša kao dete!
Posle oštrih tvrdnji Hasana Dudića iznetih u intervjuu za naš list, kada je izjavio da mu se kolega i nekadašnji prijatelj Halid Bešlić ne javlja, iako ga je upravo on doveo na estradu, bosanski pevač pristao je da govori za „Alo!“. Njegovo mišljenje je da se kantautor i bivši bokser poneo kao dete:
- Ne znam šta mu je trebalo da tako priča o meni. Nije me on doveo na estradu jer sam, kad sam ga upoznao, bio već afirmisan pevač. Istina je da me je zvao kada je bio bolestan, ali i ja sam bio, pa nikoga nisam zvao. Uopšte ne znam zbog čega me je spomenuo u negativnom kontekstu, poneo se kao dete - izjavio je Bešlić, demantujući i tvrdnju svog nekadašnjeg prijatelja da srpski pevači u Bosni i Hercegovini prolaze loše.
- Nije istina da srpski pevači ovde nisu dobrodošli, naprotiv, rade bolje nego mi domaći. Oni koji imaju posla ovde prolaze i bolje nego u Srbiji, a oni koje niko ne traži kod vas, ne nastupaju ni kod nas. Niko u Bosni nije imao neprijatnosti, verujte mi, svi mi lepo sarađujemo. Međutim, sa Hasanom se zaista dugo nisam video, čujemo se kad nekom nešto zatreba, a vidimo na nekim manifestacijama. Ne znam zašto me je izvređao, nema razloga jer se nismo svađali. Samo sa nekim pevačima iz Srbije sam u veoma bliskim odnosima i čujemo se svakodnevno, a sa nekima kontaktiram povremeno - objasnio je pevač za „Alo!“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар