Dušan Svilar sprema svadbu! Naime, mladi pevač (21) i njegova devojka Andrea su odlučili da stanu na ludi kamen. Nakon samo nekoliko meseci veze, par je shvatio da je došlo vreme da se razmišlja o svadbi. U želji da saznamo nešto više o ovom srećnom događaju, kontaktirali smo sa Dušanom Svilarom.

- Da, ženim se - rekao je pevač kratko, ali jasno za naš list. Svilar se prvi put javno pojavio sa devojkom na snimanju jedne televizijske emisije. On je tada izjavio da nema nameru da je skriva od javnosti i da je prvi put ozbiljno zaljubljen. Odmah su krenule priče da je Andrea američkog porekla, što je Dušan demantovao.
- Ona je iz Sarajeva, upoznali smo se slučajno. Odmah smo se dopali jedno drugom i to je to - rekao je tada za „Alo!“. Pevač je u isto vreme izjavio i da još uvek ne nameravaju da žive zajedno, ali da ništa nije nemoguće. A da su stvarno zaljubljeni, svedoči i to da ćemo uskoro imati još jednu zvezdu „Granda“ u braku. Zaljubljeni par se ovog leta odmarao na grčkom ostrvu Zakintos, gde su očigledno učvrstili svoju ljubav. Verovatno su topla morska voda, čiste peščane plaže, bujna vegetacija, sunčevi zraci i ostale lepote ovog letovališta odgovorne za važnu odluku u životu ovih mladih. Podsećanja radi, Svilara ćemo uskoro gledati u emisiji „Šou snova“, tako da pored prilike da nekome pomogne, može i da vežba korake za prvi svadbeni ples sa budućom nevestom.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар