Nakon rođendanske žurke koju je u petak uveče u Šimanovcima priredio vlasnik Televizije „Pink“ Željko Mitrović, njegov prijatelj i najpoznatiji di-džej na svetu Bob Sinkler neplanirano je ostao u našoj prestonici, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora koji je insistirao na anonimnosti.
- S obzirom na to da je Sinkler veliki fan Novaka Đokovića, ovo je bila idealna prilika da poseti njegov restoran. Inače, francuski di-džej izuzetno vodi računa o zdravlju, te je kod vlasnika „Pinka“ insistirao da mu se obezbedi nepušački automobil, što mu je Mitrović i učinio.
Koliki je protivnik alkohola govori činjenica da u Noletovom restoranu Bob nije probao čak ni kap šljivovice, koja je naš svetski poznati brend. Međutim, Francuz je zato uživao u laganoj piletini, salati od svežeg povrća i prirodnom soku - ispričao je naš izvor. Kako bismo proverili verodostojnost navoda našeg izvora, pozvali smo vlasnika ružičaste imperije, koji je potvrdio naša saznanja:
- Sinkler je moj stari prijatelj koji nije mogao da odbije poziv da dođe na žurku. Avion je bio spreman da ga vrati obavezama, ali on je izrazio želju da upozna Beograd i poseti Đokovićev restoran. Bilo je to mirno i opušteno druženje koje nam je prijalo obojici nakon odličnog provoda na „Pinkovom“ partiju - rekao je Željko Mitrović za „Alo!“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар