U Dnevniku prvog kanala vojvođanske televizije emitovan prilog o tragično preminuloj pevačici Ejmi Vajnhaus uz pesmu izvesne Minele čiji tekst glasi “Ti propadaš, jer se drogiraš”!

Naime, informaciju o tome da je otac pokojne pevačice objavio da je dogovorio pisanje biografije pod nazivom “Ejmi, moja ćerka” i da će u istoj biti dosta podataka o njenom detinjstvu i muzičkoj karijeri upotpunili su video snimkom, koji očigledno pre toga nisu pregledali!
U pitanju je šaljiv klip koji je nastao pre pevačicine tragične smrti, a reč je o video zapisu sa njenog nastupa na koji je naknadno namontirana pesma izvesne folk pevačice Minele koja glasi “Ti propadaš, ti propadaš, jer se drogiraš” aludirajući na činjenicu da pevačica nije mogla da se okane droge i alkohola! Iako jedna narodna kaže “Ko radi, taj i greši”, ovaj propust uređivačkog tima pomenute televizije, koji se desio u utorak, već je izazvao mnogo negativnih komentara! I dok neki spekulišu da je u pitanju dobra montaža, ipak su glasniji oni koji tvrde da su gledali pomenuti Dnevnik i da o montaži nema govora.



Izvor: Opera-17

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар