Glumica Kalina Kovačević nedavno se, posle godinu dana medijske pauze, pojavila na premijeri filma "Miris kiše na Balkanu" u kome tumači jednu od glavnih uloga. U intervjuu za jedan dnevni list, lepa glumica i novopečena majka najavljuje povratak glumi i poručuje da, i pored rizične trudnoće i teškog porođaja, želi da ima još dece.

"Oduvek mi je bilo žao što sam jedino dete i, bože zdravlja, nadam se da će moja ćerkica Miona imati još braće i sestara. Iako sam imala veoma težak porođaj, ne odustajem od namere da imam troje dece. U Srbiji ionako vlada bela kuga, mladi se teško odlučuju na više dece. Nadam se da će se to promeniti jer nas u Srbiji svakim danom ima sve manje."

Da li posle ćerke tvoj suprug Rade Ćaldović i ti priželjkujete sina? 
"Najbitnije je da je dete živo i zdravo, a kog će pola biti potpuno je svejedno. To isto misli i moj suprug."

Kako se snalaziš u ulozi majke? Da li ti u odgajanju pomažu roditelji Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević?
"Posle konstantnog ležanja punih pet meseci zbog održavanja rizične trudnoće, ne mogu da vam opišem koliko mi prijaju šetnje kejom. Iskoristila sam ovo malo lepih dana u oktobru, pa sam često sa ćerkicom bila na svežem vazduhu.
U odgajanju i brizi oko bebe imam maksimalnu podršku supruga i roditelja. Iako i oni imaju dosta svojih profesionalnih obaveza, zaista mi mnogo pomažu i na njih uvek mogu da se oslonim. Naravno, tu su i naši kumovi. Fudbaler Nenad Milijaš i suprug Rade su prijatelji i kumovi još iz detinjstva, dok je moja kuma moja najbolja drugarica Biljana, s kojom sam išla u osnovnu školu i gimnaziju. Njihova podrška mi mnogo znači."

Izvor: Svet.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар