Boris Novković bio je prvi muškarac koji je posle Severininog nevenčanog supruga Milana Popovića opipao njen stomak!
Naime, hrvatska pevačica pojavila se u Zagrebu na promociji knjige svog prijatelja Dimitrija Popovića, gde je prvi put javnosti pokazala svoj poveći trudnički stomak, a njen prijatelj Boris, sa kojim je pre nekoliko godina snimila hit „Zar je važno ko je kriv“, nije skrivao oduševljenje pojavom najveće hrvatske zvezde.
Brojne zvezde iz „lijepe njihove“, koje su te večeri bile prisutne, takođe su bile fascinirane izgledom 39-godišnje Severine, koja je blistala od zadovoljstva. Sudeći po fotografiji, pevačici blagosloveno stanje i te kako prija, a kako se pisalo po hrvatskim medijima, Seve već mesecima proučava kinesku alternativnu medicinu, prema čijim pravilima odavno živi njen verenik Milan. Ona veoma vodi računa o ishrani, tačnije, pridržava se feng šui dijete, kod koje je izuzetno važno obratiti pažnju na prostor u kojem se jede. Naime, u skladu sa instrukcijama koje su joj dali dugogodišnji feng šui savetnici srpskog biznismena, Vučkovićeva izbegava crvenu, a prostor u kojem boravi obogaćen je motivima mora i cveća. Takođe, Seve se strogo pridržava pravila da joj u ishrani uglavnom budu zelene namirnice, zbog čega je njena linija, bez obzira na već poodmaklu trudnoću, i dalje odlična.
Uz zanimanje za feng šui, pevačica je promenila i stil odevanja. Pripijene seksi kombinacije Severini više nisu na prvom mestu jer ih je zamenila lepršavim komotnim haljinama nežnih pastelnih boja.
Podsećanja radi, Severina i Milan upoznali su se prošle godine u decembru, kada je pevala na njegovom rođendanu. Nakon tog događaja, koji se odigrao u jednom beogradskom restoranu, ostali su u kontaktu, koji se još više produbio nakon kilometarskih SMS-ova i višesatnih telefonskih razgovora.
S obzirom na to da su emocije bile obostrane, Seve je brzopotezno raskinula veridbu sa sada već zaboravljenim riječkim konobarom Slavkom Šajinovićem i otpočela život sa Milanom, sa kojim se ubrzo i verila, da bi u avgustu obelodanila da je prinova na putu. Venčanje, doduše, još nije obavljeno, ali Severina nema razloga za sekiraciju jer joj je beba sada prioritet.

Seve drži koncert za jednu osobu!
Jedan hrvatski radio planira da 20. prvi put oktobra organizuje privatni koncert koji će putem interneta moći da prate svi koji se prijave. Seve će ušetati u kuću kod jednog svog fana, i to onog koji bude imao najviše sreće. Toj osobi ona će pevati uživo, i to samo za njega/nju, a ceo događaj prenosiće radio koji je osmislio akciju. Nakon toga, Severina će se povući sa javne scene, gde će u miru čekati rođenje svog deteta, koje će se, ako sve bude teklo po planu, desiti u februaru.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар