Ukoliko ikada budete imali psihičkih problema, a za pomoć se obratite psihoterapeutkinji Padma Devi iz Njujorka, budite spremni na seksualni odnos. Naime, ova doktorka leči u hotelskoj sobi, gde se sa pacijentom mazi, dodiruje, a često i upražnjava seks, piše "Dejli mejl".

 Iako Padmin način lečenja pacijenata podseća na "najstariji zanat" neki naučnici tvrde da je ona obučeni psihoterapeut koji se ponaša kao "seksualni surogat" za muškarce koji se suočavaju sa raznim seksualnim problemima.

Na samom početku i klijent i surogat mogu ostati potpuno obučeni, sa fokusom na vežbe, kao što je dodirivanje ramena i lica. Kako terapija napreduje, oni skidaju odeću, a nakon toga i dodiruju genitalije.

Ukoliko je neophodno, seansa se završava punim seksualnim odnosom, piše "Dejli mejl". Klijenti kontroverzne doktorke su advokati, lekari, studenti i graditelji. Oženjeni ili ne, doktorka svojim pacijentima pomaže u lečenju problema kao što su erektilna disfunkcija, preuranjena ejakulacija ili stidljivost.

Najneobičniji pacijenti bili su jedan šezdesetpetogodišnjak i mladić od dvadesetpet godina koji nikada nisu stupili u seksualne odnose i smatrali su da nisu sposobni za iste. Doktorka Padma, inače veoma atraktivna 31-godišnja brineta, skupo naplaćuje svoje seanse, a pacijenti se, kako doktorka kaže, uopšte ne žale.

Mnogi psihoterapeuti smatraju da "surogat usluge" ne rešavaju emocionalne odnose i poteškoće. Sa njihovom konstatacijom se ne slažu terapeuti koji su, poput dr Padme, pohađali "Internacionalnu profesionalnu surogat asocijaciju" , a koji tvrde da je oko 90 odsto pacijenata na ovaj način izlečilo erektivnu disfunkciju.


Izvor: 24 sata


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар