Nemanja Stevanović je srećan što je opet onaj stari, rasterećen i zadovoljan. Otkako je raskinuo sa Milenom Ćeranić, oseća se mnogo bolje i zadovoljnije, a uskoro bi trebalo i da izađe njegova nova pesma.
Iako je snimio scene za spot u kojima se ljubi sa Milenom, one neće ugledati svetlost dana, i to po Nemanjinoj volji.
- Stavili smo tačku na naš odnos, kako poslovni, tako i privatni, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi bila u spotu. Mislim da je to dobro i za nju i za mene. U spotu su scene u kojima se grlimo i ljubimo - rekao je Stevanović za „Skandal“. Nemanja je otkrio da je, dok je veza sa Milenom još trajala, bio stalno nervozan i borio se protiv celog sveta zbog nje. Kaže da je sa tom vezom raščistio.
- Bio sam nervozan. Sada sam se posvetio sebi, a u vezi s njom sam se borio protiv sveta, upravo zbog nje, ispravljao krive Drine i vodio njen život, a sebe sam zapostavio. Raščistio sam s tim i kraj. Ne čitam njene izjave, trudim se da me to stvarno ne interesuje - izjavio je Nemanja i dodao da je shvatio ko je Milena i da je više ne voli.
- Doneo sam zaključak o tome ko je ona, ali ću to ipak zadržati za sebe. Da nam je veza valjala, verovatno bi potrajala - rekao je pevač i dodao ne zna koliko su iskrene Milenine izjave da mu želi svu sreću i da mu želi da se zaljubi.
- Ne znam koliko je to iskreno. Mislim, to su priče za malu decu. Ne želim joj ništa loše, neka je živa i zdrava, a za ostalo nek se snađe - zaključio je Nemanja.

Milena: Nek je zdrav i srećan
U želji da saznamo šta Milena misli o svemu što je Nemanja izjavio, kontaktirali smo s njom. - Zaista nemam vremena da se bavim time. Mi smo svoju vezu završili onog trenutka kada smo to i rekli. Svako ima pravo da priča šta želi, a ja mu želim sve najbolje u životu, da bude zdrav i srećan - izjavila je Ćeranićeva.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар