Da nevolja nikad ne dolazi sama, najbolje svedoči slučaj glumca Sergeja Trifunovića (38), kojeg, nakon što se potukao sa prvim pobednikom „SurvivoraNemanjom Pavlovim, sada juri i policija! Elem, zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa i neodazivanja na pozive sudije za prekršaje, problematični glumac bi mogao da bude priveden! Trifunović se nedavno nije pojavio na suđenju u beogradskom Prekršajnom sudu, u kojem odgovara za vožnju u pijanom stanju i prolazak kroz crveno na semaforu, pa je sudija izdao nalog policiji da ga pronađe.
- Trifunović nije pronađen na beogradskoj adresi koju je prilikom počinjenog prekršaja ostavio saobraćajnoj policiji, a u sud je stigla povratnica da ga nema na spisku stanara u pomenutoj ulici. Zbog toga smo uputili dopis policiji da utvrdi gde poznati glumac stvarno živi, pošto je očigledno dao lažnu adresu. Ako utvrdimo da je nedostupan, mi ćemo privremeno prekinuti postupak protiv njega, ali će policija i dalje nastaviti potragu za njim - rekao je za „Alo!“ izvor iz beogradskog Prekršajnog suda. Inače, Trifunović se nije pojavio na suđenju ni 23. marta, pa mu je sudija dao još jednu šansu.
- U aprilu smo ponovo pokušali da ga nađemo, ali niko od stanara zgrade u kojoj je naveo da živi nije znao za njega. Zato smo ponovo poslali dopis na istu adresu, ali sudski pozivar nije uspeo da ga nađe - objašnjava naš sagovornik iz Prekršajnog suda u Beogradu. Kada smo glumca pozvali za komentar, rekao je:
- Jeste, jeste, juri me policija zbog dilovanja droge i zbog prodavanja oružja na Kosovu. A oružje uzimam iz vojnih rezervi Vojske Srbije u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova - sarkastično je za „Alo!“ izjavio Sergej. Protiv poznatog glumca, koji se proletos proslavio „ulogom“ u majici s likom ratnog zločinca Jovana Divjaka, podneta je prekršajna prijava jer je početkom januara vozio automobil pod dejstvom alkohola. Kako „Alo!“ saznaje, Trifunović je zimus prilikom alko-testa „naduvao“ nešto manje od jednog promila. Njega, takođe, čeka i suđenje jer je u decembru automobilom prošao kroz crveno svetlo, zbog čega je od policije „popio“ još jednu prekršajnu prijavu. Inače, Trifunoviću za vožnju u pijanom stanju preti kazna od 15.000 do 30.000 dinara i zabrana upravljanja vozilom najmanje tri meseca. Takođe, ako se dokaže njegova krivica, dobiće i šest kaznenih poena. Za vožnju u pijanom stanju očekuje ga novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara, tri meseca zabrane upravljanja kolima i šest kaznenih poena. Ukoliko ne bude hteo da iskešira lovu, preti mu kazna do 30 dana zatvora.
Stopama Ane Nikolić
Izgleda da je Trifunović pošao stopama pevačice Ane Nikolić (32), koju takođe juri policija jer se veće tri puta nije pojavila na suđenju zbog vožnje u pijanom stanju, pa je sud izdao naredbu srpskoj policiji da joj uđe u trag. Naime, zgodna Paraćinka je policiji dala fiktivnu adresu u svom rodnom gradu, odakle se odavno preselila u Beograd.
Sergej: „Nisam muvao Nemanjinu devojku!“
Sergej tvrdi da nisu tačni navodi da ga je pobednik „Survivora“ Nemanja Pavlov udario jer se udvarao njegovoj devojci Dunji:
- Što se tiče tuče, Dunju znam previše dugo da bih je muvao. Dogodilo se to da sam držao jednog čoveka da se ne bi potukao s drugim. Nije ni došlo do tuče - rekao je glumac.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар