Folk diva Svetlana Aleksić je odlučila da poslednje dane miholjskog leta provede u Egiptu, gde se sa suprugom Veljkom Piljikićem psihički sprema za vantelesnu oplodnju koju je najavila krajem oktobra.
- Opšte je poznato da je Sekino omiljeno letovalište Šarm el Šeik, gde ona i Veljko borave u luksuznom hotelu „Hilton voterfols“ - otkriva naš izvor, odlično upućen u njen privatni život, i iznosi detalje s pevačicinog najnovijeg letovanja.
- U želji da još malo nabaci boju i opusti se pred nastupajuće koncerte i životne izazove, Seka je odlučila da upravo u ovoj zemlji napuni baterije pred najvažniju ulogu, u kojoj uskoro treba da se ostvari, a to je roditeljstvo. Dakle, pravi morski odmor, dokoličarenje na plaži i na bazenu, kupanje, sunčanje, uveče šetnje, poneki izlet, sve su to aktivnosti u kojima Aleksićeva uživa. S obzirom na to da obožava plivanje, najveći deo dana provodi kupajući se u moru. Ipak, da odmor bude pravi ugođaj, pobrinuo se njen suprug Veljko, koji je iznajmio mali brodić kojim su njih dvoje odlazili na ostrvo Tiran na ronjenje da istražuju koralne grebene - zaključuje naš izvor.
Kako bismo čuli komentar iz prve ruke, pozvali smo folk divu koja je bila nedostupna, ali smo ipak uspeli s njenog „fejsbuk“ profila da skinemo slike koje su bile postavljene. Bilo kako bilo, Seka odbrojava poslednje dane u Egiptu pre nego što ode na vantelesnu oplodnju.
Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.




Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар