Poznati glumac Sergej Trifunović potukao se u noći između utorka i srede sa pobednikom prve sezone „SurvivoraNemanjom Pavlovom! Kako prenosi „Svetov“ portal, do incidenta je došlo kada je Trifunović počeo da muva Nemanjinu izabranicu, izvesnu manekenku Dunju. Naime, u novosadskom lokalu „Serbiš pab“, čiji je vlasnik pobednik „Survivora“, glumac je navodno pod dejstvom alkohola nasrtao na njegovu devojku.
- Sergej je popio i onda je počeo da gnjavi Dunju, Nemanjinu devojku. Prvo je pokušala ljubazno da mu stavi do znanja da je zauzeta i da nema prolaz kod nje. Ali, kako je glumac nastavio da je spopada, obratila se svom dečku, koji je odmah reagovao. Nemanja je skočio na glumca i došlo je do tuče - ispričao je izvor koji se zatekao na licu mesta. Sve se završilo žestokom tučom u kojoj je Trifunović, kako navodi portal, izvukao deblji kraj. Poznati glumac potvrdio je za naš list da je došlo do sukoba sa pobednikom prve sezone „Survivora“.
- Nismo se potukli jer su nas razdvojili na vreme. Jeste, došlo je do koškanja, ali razlog nije ničija devojka, već alkohol - izjavio je Trifunović. Nemanja Pavlov nije bio raspoložen za priču, pa je kada smo ga pozvali samo kratko poručio da „nema komentar“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. camil // 07 октобар, 2011  

    sergej jejedna obicna klosarcina! za delo koje je ucinio malo je mare dobio. trebalo ga je sutirati kroz celu ulicu laze teleckog.

  2. Анониман // 14 октобар, 2011  

    Ovo je slika sa snimanja crnog gruje..nije ga Nemanja ovako prebio

Постави коментар