Najspremniji takmičar, Miloš Vojnović iz Beograda, osvojio je vrednu premiju u serijalu Maldivi, više od igre, koju će, rekao je, delom potrošiti za svadbu. “Verenica mi je velika podrška i mnogo mi znači”, rekao je Miloš, dok je preuzimao ček vredan 50.000 evra.

“Sportista sam, i sve sam uložio u sport. Profesor sam. Svestan sam da ne mogu svi da me vole, ali je važno imati stav i cilj u životu. Osvojeni novac će mi mnogo pomoći u ostvarenju ciljeva koje sam sebi zacrtao! Ovo takmičenje je raj na zemlji i na televiziji se sigurno ne vidi toliko koliko je nama ovde bilo lepo. Razvili smo nove odnose, nove prijatelje, sa kojima ćemo se dalje družiti i sarađivati”, rekao je uzbuđeni pobednik a prenosi Story.

Drugoplasirani Milovan Đeković, iz Novog Pazara, za kojeg su svi verovali da će pobediti, veli: “Bila mi je čast da dođem ovde i verujem da je biti drugi u plasmanu za mene u stvari veliko iskušenje. Došao sam ovde zahvaljujući veri i to je sve što sam imao. Iskušenje je ne pobediti! A, mora se ići dalje! “ Miljenik lepšeg pola Dragoslav Radić osvojio je treće mesto i bio je vidno nervozan zbog toga. Pobednik sms reprezentacije, odnosno takmičar sa najviše sms je Marija Marković, koju su u serijalu prozvali Stoja.

Izvor: Svet.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар