Da se u nevolji poznaju pravi prijatelji, ovih dana se uverila folk pevačica Ceca Ražnatović, koja već mesecima u svojoj vili izdržava kaznu kućnog zatvora! Naime, nju je nedavno posetio Aca Lukas, iako su poslednjih meseci, tačnije od koncerta Jelene Karleuše na kom je Lukas bio specijalni gost, bili u prilično zahladnelim odnosima! Kako „Alo!“ saznaje, Vuksanović je odlučio da svojoj višedecenijskoj drugarici pokaže da je i dalje osoba na koju može da računa u životu i prijatelj i u dobru i u zlu!

- Lukas je nedavno posetio Cecu. Otkako je ona u pritvoru, njih dvoje su se nekoliko puta čuli, ali zbog njegovih obaveza nisu stigli da se vide, jer je Aca skoro celo leto radio, zatim je postao tata i nije stigao da ode do nje. Pre nekoliko dana je odlučio da poseti svoju drugaricu i pruži joj podršku u teškim trenucima - priča izvor blizak pevačici i dodaje da je njihov susret bio jako emotivan.
- Ona se baš iznenadila, jer joj se Aca, kao i do sada, našao u najtežem trenutku. Dugo je sedeo kod nje, jer je taj dan odvojio specijalno za svoju koleginicu i prijateljicu. Pričali su o svemu, Ceca mu je pričala kako se oseća i šta planira da radi kada joj kazna istekne. Lukas joj je pokazivao slike male Viktorije, s obzirom na to da pevačica nema priliku da je vidi. U jednom trenutku, kada je folk pevač trebalo da krene, njegova koleginica ga je jako zagrlila, a čak je i zaplakala. Oni se jako dugo poznaju i druže, tako da je njoj mnogo značila njegova poseta. Kako sam načuo, Aca planira opet da je poseti, jer je i sam video koliko joj to znači. A i on zna da je situacija obrnuta, da bi i ona za njega isto uradila - rekao je za naš list izvor upućen u ceo događaj. U želji da informaciju proverimo iz prve ruke, pozvali smo popularnog folkera koji je negirao da je bio kod Cece i dodao da tek planira to da učini.
- Ne, to nije tačno. Nisam stvarno bio kod nje. Čujemo se, kao i uvek, ali nisam je posetio još. Planiram to da uradim ovih dana - rekao je za naš list Aca.

Odnosi zahladneli zbog Karleuše?!
Prema čaršijskim pričama, veliko drugarstvo Cece Ražnatović i Ace Lukasa utihnulo je prošle godine, jer se Arkanova udovica navodno naljutila na njega što mu je na spektaklu u „Beogradskoj areni“ gostovala Jelena Karleuša. Ražnatovićeva se tada čak nije ni pojavila na njegovom nastupu iako su joj karte bile lično uručene. Kako se provlačilo po medijima, od tada su folk pevač i Ceca u drugačijim odnosima, sve su se ređe viđali i sve manje čuli. A jedan od dokaza da više nisu bliski kao nekada je bila i nedavna Lukasova izjava da mu koleginica nije čestitala rođenje deteta.

 Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар