Informacija da dva velika balkanska muzička imena, Šaban Šaulić i Dino Merlin, prave koncerte u istom danu (25. novembra, prvi u „Sava“ centru, drugi u „Beogradskoj areni“), odjeknula je juče u medijima. Činjenica je da ova dva pevača imaju uglavnom različitu publiku, ali njihovi koncerti ipak su napravili podelu i na estradi. U želji da saznamo šta kolege misle o tome što Šaulić i Merlin prave koncerte istog dana i na čiji će otići, kontaktirali smo sa nekima od njih. Seka Aleksić: Šaban je kralj!

- Kada sam ja imala koncert u Sarajevu i kada su ga bojkotovali pojedinci, niko od tamošnjih kolega me nije podržao osim Halida Muslimovića. Tako da ovo ne bih preterano komentarisala osim da Šabana, kralja narodne muzike, obožavam.

Aca Ilić: Ići ću na Šaulićev koncert! 
Mislim da nema nikakve veze što su u istom danu koncerti, ne znam ko je prvi zakazao i neću u to da zalazim. Ja retko idem na koncerte, ali ću otići na koncert Šabana Šaulića, jer volim njega kao čoveka, a i pesme su mu vrhunske.

Viki Miljković: Volim da slušam obojicu!
Volim i jednog i drugog da slušam, tako da ću videti na čiji koncert ću da odem. Milan Mitrović: Idem na oba koncerta (?!) Sada sam saznao za koncerte i moram reći da sam oduševljen, ukoliko budem bio slobodan, daću sve od sebe da stignem i na jedan i na drugi.

Mira Škorić: Poštujem i jednog i drugog kolegu!
Nisam upućena u koncerte, iako poštujem i jednog i drugog kolegu, ne znam gde ću biti u vreme održavanja koncerata, tako da od mojih obaveza zavisi da li ću i na jedan otići.

Maja Nikolić: Idem samo na koncerte stranih izvođača!
Nemam ništa protiv da se koncerti održavaju u istom terminu, verovatno su se slučajno poklopili, mada, moguće je da su njihovi menadžeri znali ko je kada zakazao nastupe. Ali, to ćete morati njih da pitate. Ja idem samo na koncerte stranih izvođača.

Đole Đogani: Dobro je što su koncerti u istom danu!
Šaban Šaulić je legenda, apsolutni kralj narodne muzike. Sa druge strane, Merlin je trenutno najveća zvezda ovih prostora. Mislim da je čak i dobro što će ova dva velika imena imati koncerte u istom danu i sigurno će biti puno kod obojice. Ja, nažalost, neću moći da idem ni na jedan koncert, jer tog dana nastupam u Štutgartu.  

Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.



Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар