Lepa Brena je održala dugoočekivani koncert u Beogradu i tako proslavila 51. rođendan. Publiku je oduševila već kada se pojavila na sceni, i to u stilu Lejdi Gage, a spektakl je započela pesmom „Uradi to“.

Umesto četiri najavljivana bloka pesama, Brena je pevala pet. Peti blok je nazvan „Pumpa“, a na bini je bio čak i automobil. Pevačica je otpevala 40 pesama, a kao specijalni gosti nastupili su Vlado Kalember, Danijel Popović, Alen Islamović, Željko Joksimović, Petar Grašo, kao i članovi benda „Slatki greh“ i hor „Čarolija“.

Puna tri sata se pevalo i đuskalo, a u jednom trenutku su fanovi uspeli da izmame Breni suze tako što su podigli transparent: „Breno, srećan rođendan, volimo te.“ Nakon što je otpevala „Hajde da se volimo“, na binu su izašli njen suprug Boba Živojinović i sinovi, a publika je u horu pevala pesmu „Danas nam je divan dan“ nakon čega je Brena zaplakala.
U prepunoj „Areni“ su se pojavile i Brenine kolege: Sanja Đorđević, Ilda Šaulić, Suzana Jovanović, Đani, Goga Sekulić, Tozovac, Indira, Boban Rajović, zatim teniser Nenad Zimonjić sa suprugom, kao i političar Mlađan Dinkić i mnogi drugi. Na radost svih koji nisu uspeli da prisustvuju koncertu 20. oktobra, folk diva je i sinoć održala koncert na istom mestu.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар