Sve za ljubav! Amerikanka Stejsi Kibler (31), bivša profesionalna rvačica, brzo se adaptirala na sevanje bliceva fotoaparata i na sve ono što ide uz zvezde svetskog šou-biznisa!

Stejsi je prosto blistala na crvenom tepihu u Londonu pored novog dečka glumca Džordža Klunija (50) na filmskom festivalu gde je prikazan njegov poslednji filma „Martovske ide“. Seksi plavuša je nosila dugačku roze haljinu s velikim dekolteom, koja ističe njene obline, dok je Kluni bio u neobaveznom izdanju sa sivim odelom i raskopčanom košuljom na pruge bez kravate.

Kluni, koji važi za najpoželjnijeg neženju u Holivudu, raskinuo je u avgustu dvogodišnju vezu s Italijankom Elizabet Kanalis. Nedugo potom, smuvao se sa Kejsi, koja je imala zapaženu karijeru u profesionalnom rvanju. Veruje se da je Kluni raskinuo sa Elizabetom zbog toga što je ona insistirala na braku i na osnivanju porodice.
„Probao sam da budem u braku i nije išlo. Imao sam duge veze i većini žena je dosadilo sa mnom jer sam bio puno zauzet na snimanjima. Plašim se da ću biti očajan muž i da sam svoja devojka ne bih imao strpljenja za to“, rekao je Kluni u jednom ranijem intervjuu.

Kluni je četiri godine bio u braku sa glumicom Talijom Balsam i razveli su se 1993.
Prijatelji Džordža Klunija tvrde da on uživa u vezi sa Stejsi, kojoj poklanja svu pažnju. Pre posete Londonu, par je bio u Parizu, gde su do sitnih jutarnjih sati uživali u jednom klubu:
„Kluni deluje veoma zaljubljen, a ona je bila jako impresionirana svime šta je videla te večeri. Kluni je upoznao Stejsi sa slavnim francuskim glumicama Ketrin Denev i Žilijet Binoš, koje su takođe bile na zabavi“, rekao je anonimni izvor blizak paru.
Koliko će se Stejsi zadovoljiti samo vezom bez braka i porodice, ostaje da se vidi. Možda će bivša rvačica na Kluniju isprobati neke poteze iz ringa kako bi ga naterala da promeni mišljenje i konačno uplovi u bračne vode.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар