Manekenka Bojana Stojković, supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića, bila je zaštitni znak mnogih modnih kampanja, a rešila je da se oproba i kao modna kreatorka modne linije "Pearls & Trash". Šarmantna Beograđanka, koja je rođena u Cirihu, prvobitno je imala u planu da debitantsku kolekciju predstavi u toku ove jeseni. S obzirom na to da je modna linija letnja, Bojana je ipak odlučila da svoju kolekciju promoviše sledeće godine.

"Neke druge stvari su imale prioritet, a i ja želim da moja prva kolekcija bude letnja. S obzirom na to da Srbija ne ide u korak sa zapadnim zemljama koje nove kolekcije predstavljaju sezonu unapred, besmisleno je kod nas promovisati u jesen kolekciju za proleće-leto. Jedan deo materijala sam odabrala nedavno u Parizu na sajmu materijala, a ostatak ću shodno potrebi uzeti u Italiji. Nastojim da svaki komad bude toliko upečatljiv i ekstravagantan da ostatak garderobe koji ponesete može da bude sasvim običan i jednostavan. Dve reči opisuju moju kolekciju, a to su - šik i trendi", objašnjava manekenka koja kaže da je suprug podržava u poslavnim planovima. Iako su ona i suprug zauzeti, ipak imaju dovoljno vremena za šestomesečnog sina Lava. Ali kada baš zagusti, uskoči baka.

"Lav je, hvala bogu, izuzetno zahvalna beba. Ili je on zaista tako dobro dete ili sam ja očekivala da se podrazumeva da beba bude neverovatno zahtevna pa mi se čini. U svakom slučaju je sve mnogo manje komplikovano nego što sam mislila da će biti", a uz to što je Lav mirna beba, i Vladimir je voljan da pomogne za šta god je potrebno: "Od samog početka ume da promeni pelene, da ga nahrani... ali mi sada mnogo više znači kada ga zabavlja kako bih ja mogla u datom trenutku nešto na miru da uradim", otkriva Bojana i dodaje da njih troje savršeno funkcionišu. Otkrila je i na koga njihov sinčić liči: "Fizički je od samog rođenja Vladimirova kopija i kako vreme prolazi vidim da se to neće promeniti. Ima iste oči, pogled, i kad se nasmeje neodoljivo podseća na oca. Karakterno za sada u njemu ne prepoznjem ni Vladimira ni sebe. Ni sami ne znamo na koga je Lav ovako blage i pomirljive naravi." A na pitanje o proširenju porodice, kaže: "Naravno da bi bilo gre’ota da Lav ostane jedinac, a mi na jednom detetu, ali za sada smo nas troje sasvim dovoljni jedni drugima."

Izvor: Blic

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар