Baš ne ume da trguje! Plavokosa „zečica“ Kristal Haris (25) otarasila se vereničkog prstena koji joj je pre nepunih godinu dana poklonio Hju Hefner (85), gazda „Plejboja“!

Kristal, koja je slavu stekla zahvaljujući zanosnim oblinama, prodala je prsten s dijamantom od 3,39 karata na aukciji za „samo“ 38.000 dolara iako ga je Hju platio čak 90.000 dolara. Prsten je na prodaji preko aukcijske kuće „Kristi“ u Njujorku prodat za 47.500 dolara, ali će Kristal dobiti sumu umanjenu za takse i procenat. Kupac prstena je želeo da ostane anoniman. „Kristal više nije mogla da drži prsten kod sebe jer je stalno podsećao na prošlost i vezu sa Hefnerom“, rekao je izvor blizak Kristal za portal TMZ.
Podsećamo, Hju je javno zaprosio kristal 24. decembra prošle godine i ona je pristala. Glamurozno venčanje je trebalo da se održi 18. juna, ali je Kristal raskinula veridbu i otkazala venčanje samo pet dana ranije.
Kako prenosi portal, Kristal je bila fer prema gazdi „Plejboja“ i posle raskida ga je posetila u njegovoj vili želeći da mu vrati skupoceni prsten, ali je on to odbio i rekao joj da ga zadrži. Uz prsten, Hju je rekao Kristal da zadrži i „bentli“ koji joj je kupio.
„Znala sam da ne bi bilo pravedno prema Hjuu da sam pristala na venčanje. Želela sam, pre svega, da budem iskrena prema sebi, ali i prema njemu. Tako je bilo najbolje za sve“, objasnila je razloge za raskid Kristal u jednom ranijem intervjuu za magazin „Pipl“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар