Bruka! Jedino što se može pomisliti kada se dve sestre potuku zbog dečka, što se upravo i dogodilo u petak oko 21.30, kada su se pevačice Indi (25) i Edita Aradinović (18) fizički obračunale. „Jabuka razdora“ bio je izvesni Veljko sa Karaburme, bivši dečko starije, a sadašnji mlađe sestre, koji je i prisustvovao sestrinskom batinanju. Kako otkriva izvor našeg lista, deblji kraj je izvukla Indi, a zbog ovog incidenta reagovala je i interventna policija, koja je protiv Aradinovićevih podnela prekršajnu prijavu.
- Do incidenta je došlo u stanu na Karaburmi kada su se sestre posvađale, a zatim i potukle zbog bivšeg Indinog dečka, koji je sada u vezi sa njenom mlađom sestrom Editom. Reč je o izvesnom Veljku sa Karaburme, koji je i prisustvovao tuči poznatih sestara. Edita je u tom okršaju bila agresivnija, pa je Indi zadobila brojne udarce po licu i telu. Budući da se vrištanje čulo na ulici, okupile su se i komšije, a neko je pozvao policiju - priča za „Alo!“ izvor iz policije i dodaje da je interventna patrola došla ubrzo kako bi razdvojila sestre:
- Interventna policija stigla je veoma brzo, razdvojila sestre i napisala im obimne prekršajne prijave. Tom prilikom je Indira Aradinović bila sva crvena u licu od šamara koje joj je sestra zadala. Iako je stan u kom je došlo do tuče naveden kao zvanično mesto boravka pevačice Indi Aradinović, ona tu zapravo ne živi, pa će joj poziv za sud stići na drugu adresu - dodao je dobro obavešten izvor za naš list. O incidentu i batinama koje je dobila od sedam godina mlađe sestre Indira Aradinović nije želela mnogo da govori.
- Nemam komentar! Nisam u Beogradu. Neću ni da potvrdim, ni da demantujem, jednostavno - neću da pričam o tome - nervozno je odgovorila Indi.
Njenu sestru Editu Aradinović smo pozvali povodom naših saznanja, ali se ona nije javljala na telefon do zaključenja ovog broja.

Indi zbog frajera dobila batine i od Mine Kostić!
Identičan sukob oko dečka, pevačica Indira Indi Aradinović imala je sa koleginicom Minom Kostić na probi za „Grand festival“ 2008. godine.
Tokom te probe, Mina je mirno sedela za stolom na sceni „Granda“ i pila piće, kada joj je sasvim smireno prišla Indi i nešto šapnula na uvo. Kostićeva je iznenada skočila i počupala Aradinovićevu koja joj je uzvratila snažnim udarcem. I dok su se pevačice tukle i čupale, najbrže je reagovao Đole Đogani, inače stric Indi Aradinović, da bi mu nakon nekioliko trenutaka pripomoglo i obezebđenje „Granda“. Nakon tuče, obe pevačice su raščupane i izgrebane napustile scenu.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар