Holivud stiže u Srbiju! Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, dr Mića Jovanović, vlasnik i rektor najvećeg privatnog univerziteta u Srbiji, sponzoriše ni manje ni više nego holivudskog superstara Džordža Klunija!
Naime, uskoro počinje snimanje filma „Konstantin Veliki“, u kojem će Kluni igrati naslovnu ulogu, a čiji je jedan od producenata upravo Jovanović, tvrdi naš odlično obavešteni izvor.
- Reč je o filmu čiji će budžet iznositi čak 100 miliona dolara, a Mića je vlasnik 9,9 odsto akcija. To je vrlo ambiciozan projekat, pre svega zato što će iziskivati ogromne troškove, naročito scenografija i statisti. Pošto su producent filma Džordž Montgomeri i Mića Jovanović dugogodišnji prijatelji, rešili su da udruže snage i zajedno ulože novac. Veruju da će im se ulaganje isplatiti bar trostruko, pošto očekuju da film bude blokbaster, kako zbog tematike, tako i zbog glavnog glumca - kaže naš sagovornik, dodajući da Jovanović u činjenici da je jedan od najpoznatijih rimskih careva rođen u Naisu, današnjem Nišu, vidi odličnu šansu za promociju Srbije i njene kulturne baštine. Kako bismo proverili verodostojnost navoda našeg izvora, pozvali smo Jovanovića, koji nam je rekao:
- Tačno je da je „Megatrend“ vlasnik 9,9 odsto akcija filma „Konstantin Veliki“, u kojem će glavnu ulogu igrati Džordž Kluni. Na nagovor filmskog producenta, inače mog dugogodišnjeg prijatelja Montgomerija, kupio sam akcije i tako ušao u filmsku produkciju. S obzirom na to da će u filmu igrati još neka velika holivudska imena, očekujem odličnu zaradu i fantastičan prolaz kod publike - izjavio je Mića Jovanović za naš list. To se zove „direktna strana investicija“, što bi rekli naši političari!

Jovanović: Na proleće dovodim Anđelinu Žoli u Beograd!
Slavna holivudska diva Anđelina Žoli, kako saznajemo, u aprilu dolazi u srpsku prestonicu, i to kao gošća Miće Jovanovića!
- Anđelina je trebalo da bude počasna gošća „Megatrenda“ od 20. do 23. septembra, ali je zbog sednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, koja se održava istog datuma, a kojoj će supruga Breda Pita prisustvovati, njen dolazak pomeren za proleće sledeće godine. Inače, Anđu je pozvao lično njen dugogodišnji prijatelj Rade Šerbedžija, koji ju je nedavno ugostio i na Brionima. Tako će jedna od najpopularnijih žena današnjice, posle Hrvatske i BiH, napokon posetiti i Srbiju - kaže Jovanović.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар