Nakon što se proslavila u kući Velikog Brata, Jeleni Žeželj još jednom se osmehnula sreća, te će ovog puta voditi vremensku prognozu na TelevizijiPrva“. Kako nam je izvor ispričao, Jelena će u okviru jutarnjeg programa voditi vremensku prognozu, i to na predlog svog velikog prijatelja koga je stekla u rijalitiju, Nenada Čanka!
- Jelena će voditi vremensku prognozu u okviru novog jutarnjeg programa na „Prvoj“. Njoj i tek kako znači taj angažman jer se za šou „Veliki brat“ zato i prijavila, želi da bude poznata i uspešna. Koliko znam, da bi dobila posao pomogao joj je političar Nenad Čanak, sa kojim se veoma zbližila u kući Velikog Brata“, kada je ušla u VIP serijal. On je garantovao da je dobra, vredna i talentovana devojka. Malo će joj teže pasti što će morati rano da ustaje, ali kada je reč o poslu, i to na televiziji, podneće sve - priča izvor blizak bivšoj učesnici rijaliti šoua. U PR službi Televizije „Prva“ nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju naša saznanja. - Jutarnji program je jedan od velikih novih projekata „Prve srpske televizije“, koji će se produkcijski i koncepcijski izdvojiti od svih sličnih formata. Biće dosta iznenađenja, a među njima su svakako i voditeljska imena koja još uvek ne otkrivamo - bio je komentar PR službe. Jelena je imala malo drugačiji odgovor.
- Ne smem ništa da vam pričam! - rekla je za naš list Žeželjeva.
U želji da čujemo komentar i gospodina Nenada Čanka, pozvali smo njegovog predstavnika za štampu, koji nam je saopštio da političar nema komentar.

Proslavila se pornićem!
Jelena Žeželj, nekadašnja učesnica serijala „Veliki brat“, bila je glavni akter na 25 porno-fotografija nastalih u kućnoj produkciji. „Alo!“ je prvi došao u posed cele kolekcije snimaka koji su sačuvani u mobilnom telefonu obdarenog učesnika. Jelena je prvo pozirala svom partneru tako što je izvodila striptiz, a zatim je rukama stiskala grudi i pućila usne. Na kraju, obučena samo u tange, krenula je u akciju oralnog zadovoljavanja anonimnog muškarca. Buduća voditeljka, koju je posle tog skandala ostavio tadašnji dečko Igor Kojić (sin Dragana Kojića Kebe), demantovala je da je bila akterka ove priče, ali slike govore više od 1.000 reči!




Foto: Tracarenje.com
Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар