Zbog navale naroda koji svakodnevno posećuje manastir Kuveždin, Svetlana Aleksić odlučila je da promeni trenutno prebivalište i ode u drugu svetinju. Naime, Seka je otišla u Trebinje, u jedan manastir u kojem će pokušati da pronađe duhovni mir pre nego što se podvrgne vantelesnoj oplodnji, za koju se već izvesno vreme sprema.
- Folk pevačica bila je primorana da ode sa Fruške gore nakon što je „Alo!“ pisao da se nalazi u manastiru Kuveždin. Svakodnevna „opsada“ svetinje primorala je Seku da teška srca napusti manastir i ode u drugi - kaže naš sagovornik.
- Seka je sa mužem Veljkom Piljikićem u Kuveždin došla kako bi pronašla duhovni mir i na pravi način se pripremila za vantelesnu oplodnju. U početku se tamo zaista sjajno osećala, prijao joj je boravak na svetom mestu, daleko od javnosti. Ali, nakon što je objavljeno da se u manastiru nalazi čudotvorna ikona Bogorodice koja krvotoči, u manastir su pohrlili silni vernici - objašnjava naš izvor i dodaje:
- Pošto su za post i molitvu potrebni mir i tišina, Seka je po savetu oca Varnave zajedno sa Veljkom napustila Frušku goru i otišla u manastir koji se nalazi u Trebinju - zaključuje naš sagovornik. Kao što je „Alo!“ već pisao, Seka je odlučila da pre odlaska na vantelesnu oplodnju očisti svoje telo i duh tako što će vreme provoditi izolovana od spoljnog sveta, posvećena molitvi i postu. Ona žarko želi decu, kao i njen muž, i spremna je da da sve od sebe kako bi joj se ta želja što pre ispunila. Podsećanja radi, za vantelesnu oplodnju odlučila se jer želi da dobije blizance.
Kako bismo proverili verodostojnost navoda našeg sagovornika, pozvali smo folk divu, koja je bila nedostupna za komentar, ali su nam iz njene PR službe potvrdili da je napustila manastir Kuveždin i otišla u drugi.

Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Calmanac // 17 септембар, 2011  

    A bas sam hteo da odem danas da je vidimA bas sam hteo da odem danas da je vidim

Постави коментар